onsdag 24. juni 2009

Tigerbalsamens tid er forbi!

Det er fortsatt mulig å bli med på 10.000-lotteriet mitt, trekningen er ikke før i morgen - se forrige innlegg.

Ja, det er sant! Nakken er så god som ny - hvis man ser litt stort på det. To av mine trofaste lesere og kommentatorer her på bloggen, Gamleheksa og Ruth, har bidratt velvillig med gode og originale råd mot kinken - hallingkast og eplekake med krem. Takk for gode innspill! Jeg har stor tro på hallingkast, men ettersom jeg jeg er litt ute av trening akkurat nå, er jeg usikker på om det kanskje vil gjøre vondt verre? Derfor havner tipset foreløpig i kategorien Siste Utvei. Eplekake med krem, derimot, hjelper vel mot alt?! For ikke å si IS - for nå er det sommer i fedrelandet! I hvert fall i mitt hjørne av fedrelandet.

Uansett, i går var jeg hos akupunktøren. Hun har livreddet meg mang en gang tidligere. I tillegg til nålene, fikk jeg vakuummassasje, eller kopping, eller hva det nå heter. Og det hjalp! I dag har jeg noen reale blåmerker over hele ryggen, men så lenge jeg ikke skal ligge på stranda og ta meg ut (og det har jeg absolutt ingen planer om!!), gjør det ingen ting. Uppiggad som jeg ble, dro jeg rett hjem og klippet hekken (se foto - av hekken) og strikket ferdig Malsen-vesten (foto kommer etter hvert). Det var kanskje en litt brå start - for i dag er jeg nokså støl, gitt. Men støl er jo et tegn på at man har muskler å bli støl i - og det er jo oppløftende!!!

Ellers er det jo agurktid, og akkurat som i avisene og andre nyhetsmedier, skviser jeg det lille jeg har av nyheter til siste blodsdråpe. Grytekluter, for eksempel - én av swap-gryteklutene mine havnet hos Cathy in the midwest - og i meget godt selskap, vil jeg si. Cathy har en fin og inspirerende blogg.

Og dett var dett. Nå skal jeg strikke noen runder på Tant Kofta-koftan. Ha en finfin sommerettermiddag!

6 kommentarer:

 1. Jøje meg - tror kroppen din har godt av litt kink av og til slik at du roer litt ned - neida ønsker deg ikke kink, men en flott sommerkveld;-)

  SvarSlett
 2. Så bra at du fikk hjelp med kinken. Det er vondt å ha vondt.

  Yepp, elplekake og iskrem hjelper mot alt, muligens bortsett fra vertigo.

  Her er det VARMT - og overskyet :( og jeg maler fremeles kjøkken. Energien er temmelig laber i varmen så jeg svippet opp til butikken og der var de jammen utsolgt ! for eplekake. Hva skal en stakkar gjøre?

  SvarSlett
 3. Det godt nakken din er på bedringens vei. Håper du nyter godværet :-)

  SvarSlett
 4. Så fint at nakken er bedre/bra!!!! Da kan du nyte sommervarmen uten ull. Det gjør godt å tine opp hele kroppen, gitt.

  SvarSlett
 5. Så kjekt at du er bedre i nakken - nå må du passe på den og ikke overdrive, sånn at du kan nyte en lang sommer med strikking! Jeg sliter med en vond skulder selv, men jeg nekter å belite meg (som vi sier i Bergen ;-) og strikker videre uansett. Ikke alltid like lurt...

  Jeg gleder meg til å se Malsenvesten!

  SvarSlett
 6. Supert! - At du er bedre i nakken!

  Nå har jeg og bestillt garn fra Malsen og mor, venter i spenning nå. Det er første gang jeg bestiller garn på nettet, så dette er virkelig nytt for meg.

  SvarSlett