fredag 12. juni 2009

Uimotståelig...

Det står her - svart på blått: "For deg som ikke kan motstå." Det er meg det.
Nydelig, lyseblått sokkegarn i merinoull, silke og bambus fra Chili Gredelin. Vakre lyseblå og grå toner med et snev av rosa.


Chili Gredelin har håndfargede sokke- og lacegarn i farger som sommerskog, pannekakebrunt og safranrød. Er det rart en staut nordmann lar seg forføre?
Hvem kan vel motstå garn med håndskreven etikett???15 kommentarer:

 1. Fristelser. Og jeg kan motstå alt så nær som dem. Skynd deg å strikk med det sånn at jeg får vite hvordan det er. For nå vil jeg ha også.

  Masse lekkert garn inne på dn siden der.

  SvarSlett
 2. Jeg må be deg, nei, tigger deg, vær så snill og stopp! Jeg har verken tid eller penger til å fortsette å lese bloggen din!
  Sukk.

  SvarSlett
 3. Dette var lekkert. Mine sokker er nok strikket av noe mere trivielt, masseprodusert og vanlig garn enn dette, gitt.

  SvarSlett
 4. Det ser vel nok lækkert ud det garn - i en skøn dueblå farve, der passer så godt til os fra Norden :-)

  SvarSlett
 5. Deras garn är verkligen underbart. Jag fick en härva i födelsedagspresent idag

  SvarSlett
 6. Man må jo fornye seg av og til. Jeg ble nokså lei av det "kopete" uttrykket, som vi sier herover. Eldre har jeg blitt etterhvert også ;)

  SvarSlett
 7. Nydelig! Jeg tok en kikk i linken og der kunne jeg brukt noen kroner ja :-) Meeen - jeg har kjøpestopp og er veldig standhaftig :-)

  SvarSlett
 8. Ja er det ikke herlig med litt luksus og noe som er ekstra fint:o) Man trenger det i ny og ne:o) Blir nok noen flotte sokker dette. Ha en fin søndag videre og en flott uke!

  SvarSlett
 9. Nydelig garn, ser veldig eksklusivt ut.... ;)

  SvarSlett
 10. Heisann, treg til å svare, men jeg er litt her og litt der og når jeg er der er det mest høflig å ikke sitte med pc hele tiden :-) Men - vet du jeg vil absolutt anbefale å strikke sjalet! Det blir veldig fint, litt varmere og tettere enn disse andre lace sjalene. Det er fryktelig kjedelig, men jeg er så fornøyd at jeg lager nok et til med tiden. Utmerket tv strikk hvis det bare hadde vært noe å se på tv :-) Sjalet blokkes nå så det blogges kanskje i morgen eller så - da kan du se det helt ferdig liksom.

  SvarSlett
 11. Instämmer - helt oemotståndlig. Härliga färger. Vad ska det bli?

  SvarSlett
 12. Jeg syntes nok det hadde blitt litt stille her.
  Dumper er noe dritt, de kommer her også, med ujevne mellomrom. Det er ikke noe morsomt å ha det sånn. Slitsomt er det. Det hadde kanskje hjulpet med strålende solskinn som inneholder Aloe Vera og innlagt solfilter sånn at man ikke blir solbrent, stormvokst av alt så nær som ugress i hagen, gressplen, pledd og noe kaldt på en termos pluss en god bok? Skal vi bestemme at det er sånn det skal bli? Hvis vi sender inn søknad begge to, i tre eksemlarer, så må da NOEN høre på oss. Hva tror du?

  Jeg håper håper du føler deg bedre snart. Klem fra meg.

  SvarSlett
 13. Nej, vilken garnälskare kan motstå sån´t? Fint.

  SvarSlett
 14. Hei Anne
  Nå er jeg tilbake fra USA igjen.....hadde ikke lyst til å dra hjem igjen, så.....
  Så herlig garn. Håndskrevne etiketter er jo sjarmerende, det synes jeg også.
  Så fint profilbilde av deg!
  Har du narkolepsi? Ja, det er jo sånnt man ler av (før man får det selv) Jeg har kanskje følt det litt på kroppen i det siste, for jeg har hatt jetlag, og det er IKKE morro. Så jeg føler med deg der. Du har jo humor, så jeg regner med at du klarer å leve med det på en fin måte.
  Tant Koften din ser ut til å bli kjempefin. Gleder meg til å se den ferdig. har allerede noen prosjekter (og garn klart) oppi hodet mitt, men nå er det visst bare vasking for tiden.
  Vi snakkes. klem

  SvarSlett