onsdag 18. februar 2009

Dagen i dag er grønn

- i hver fall i Koseligs fargeuke. Ellers er det mest hvitt her i dag - det har snødd ENDA mer, og dagslyset har vært gråblått med et snev av sol. Men inne i mitt hus er det masse grønt å velge i.Grønn te, for eksempel. En kopp grønn China Gunpowder med honning er en god start på dagen. Sølvskje og kopp fra gjenbruks. Koppen er fra Egersund, og fargen er helt ubetalelig! Teboks fra Le Palais des Thes og pære fra Kiwi.

Siden dette stort sett er en strikkeblogg, tok jeg en tur i votteskuffen og hentet frem de grønne vottene mine også. Det kan ikke gjentas for ofte: En Dame kan aldri få for mange votter!
Øverst: Pulsvanter/Juniper Mitts i oliven Smart tweed fra Sandnes, oppskrift fra Nuttyirishman. Deretter Strikkepanjas sundagsvotter i gusjegrønn, Tynn Alpakka fra DSA, oppskrift på Ravelry. Fantastisk fin oppskrift - mine beste votter! Under der pjonede pulsvanter, omtalt her, i samme farge, men tykkere garn - Misti alpakka fra DSA. Så kommer nok et par pulsvanter, i grønn Drops Alpaca med fletter og pels, mer om dem her. Helt på bånn: Hønsestrikkvotter i grønt & friske farger i tykt, deilig Vamsegarn fra Rauma, uten oppskrift men med ymse mønsterborder fra fjern og nær. Fine snømåkingsvotter nå om dagen!

5 kommentarer:

 1. Einig i at fargen på koppen din var utruleg flott. Drikk ikkje te, men fekk lyst på likevel...skummelt :)

  Britt

  SvarSlett
 2. Ja, den grønne tekoppen med grønn te så delikat ut. tror jeg også må lage meg en kopp!

  SvarSlett
 3. Så flott grønt bidrag!
  Nå hørtes jeg ut som en miljøforkjemper, men jeg vil i alle fall slå et slag for Koselig sin geniale idé!!!!

  SvarSlett
 4. Grønn er min favorittfarge, og jeg må bare si at bildene dine er skikkelig lekre! Herlig blogg du har, her må det nok abonneres ja!

  SvarSlett
 5. Fiiine grønne ting! :) Glad for å høre at du liker vottene som er strikket etter oppskriften jeg la ut. Det er alltid kjekt når andre forstår det man har knotet ned på et ark. Likte vottestabelen din, og du har helt rett; En Dame kan aldri få for mange votter!

  SvarSlett