tirsdag 24. februar 2009

Hjælp!

I går slet jeg fælt med å få lagt inn en kommentar på Mandagstema-bloggen. Nå er det visst samme problemet hos meg. Jeg er helt blank her - noen som har noen tips på hva jeg kan gjøre for å rette opp dette???

9 kommentarer:

 1. Heisann, prøvde å legge inn kommentar på mandagstemaet ditt i går utan å få det til...
  Såg og inne på Nib at det har vore ein del kommentarproblematikk...

  SvarSlett
 2. Tror det er litt Blogspothikke.Jeg prøvde flere ganger i går å legge inn kommentar hos deg, men fikk det ikke til. I dag går det - du skal se det har ordnet seg igjen!

  SvarSlett
 3. Hm, ja, jeg trykka på noen knotter og fjernet bekreftelsesordet, men det er jo ikke noen smart løsning akkurat. Men det er tydeligvis flere enn meg som sliter...?
  Jeg er dessverre ikke noe teknisk geni, skulle gjerne vært det, så kanskje jeg hadde skjønt HVA som var galt...

  SvarSlett
 4. Jeg har endra på Mandagstema og gjort slik du har her. Og fjerna ordgreia, ser om det fungerer og så håper jeg det går bra. Klem :)

  SvarSlett
 5. Ja, det fungerer heldigvis - men jeg forstår ikke HVORFOR det fungerer, og er det egentlig noen GOD løsning??

  SvarSlett
 6. Jeg prøvde også å skrive kommetar hos deg men fikk det ikke til. Hvis det går nå så skulle det vel være greit?
  I går ville jeg bare si at du hadde et flott innlegg på mandagstemaet, nesten likt mitt som ligger på hagebloggen min.

  Slik som du har kommetarfeltet ditt nå har jeg hatt en stund og det har fungert greit.

  SvarSlett
 7. Nu försstår jag vaför det varit så "tyst" hos mig. Jag provade att lägga in en kommentar hos mig oc det tog stop vid ordverifieringen, så jag tog bort den och då fungerade det. Jag har varit inne på andra bloggar som haft samma problem. Ska man felanmäla det på något vis?

  SvarSlett
 8. hej hej :-) tack för din kommentar om give a hoot :-) jag måste dessvärre erkänna att jag inte stickat mössa och halsduk - det har H&M's maskiner gjort...

  Och vad synd att hon tappat vantarna, på första turen med! det gjorde min dotter med ett par vantar från min mormor, men hon var så snäll att hon stickade ett par nya, nej, TVÅ PAR nya fick hon till slut... Vilken kvinna va! Och sexåringen kom undan skulden...

  /Janette

  SvarSlett
 9. Tror det er noe de driver med hos blogghosten deres, jeg. For jeg trøbler flere steder med å få lagt inn kommentar. Det står Loading... på ordbekreftelse.....
  Neste gang du er innom her er det sikkert rettet på, tror du ikke?
  Lykke til!

  SvarSlett