torsdag 19. februar 2009

Gult er kult...


- det er noe alle vet.

Likevel var det magert utbytte da jeg endevendte huset i jakten på et gult motiv til dagens bilde. Alt jeg fant var to vaskekluter og en flaske Jif - med sitronduft. Nok en gang måtte jeg ty til kjøkkenskapene. Der var det heller ikke flust - ikke en sitron var å oppdrive. Denne blide, men kanskje ikke så vakre, koppen ble redningen - med Gul Lipton i dag. Nå er det ikke så ofte jeg drikker Gul Lipton mer - duften minner meg om koselige kantinelunsjer i de gode gamle dager, da Gul Lipton og Twinnings Earl Grey var på moten.

Jeg er glad i gult, jeg, så denne fullstendige mangelen på gult i heimen skjønner jeg ikke helt. Men én ting har jeg skjønt - at gult er på full fart inn i motebildet igjen!Gult innslag er det også på fastelavensriset fra Norske Kvinners Sanitetsforening. Hipp hurra for Norges største kninneorganisasjon, som har stått på og drevet med humanitært arbeid i over hundre år! Det er helt fantastisk, syns jeg.

Honnør til Mette på bloggen Koselig også, som har tatt initiativ til denne fargerike uken! Og når den er over, kan vi bli med henne på Mandagstema. En skål i Gul Lipton!

5 kommentarer:

 1. Gult er kult, jadda, men det er faktisk noen år siden jeg ikledde meg gult. Men okergult er faktisk en flott farge til meg. Og det nermeste jeg kommer gult er orange, og da er jeg igrunnen på god vei til min yndlings RØD........!
  Men gult ER kult, altså!! :)

  SvarSlett
 2. Ja moro at du vil være med på Mandagstema. Jeg har mandagens første ord klart. Den blir veldig spennende å se :)
  Gult er kult og koppen din var jo skjønn og et fint bidrag. Ha en strålende gul torsdagskveld :)hilsen Mette

  SvarSlett
 3. DET er den fineste koppen jeg har sett! :)
  Virkelig til å bli glad av!
  Herlig!!!!!! :)))

  SvarSlett
 4. For ein herleg humørspredande kopp:0)
  Ha ein fortreffeleg gul aften!!

  SvarSlett
 5. Men i morra skjønner du, Sylvia, i morra er det ORANSJE! Og RØD har allerede vært (på mandag).

  Mette - jeg gleder meg! Gøy at det er med folk på alle slags nivåer - glade amatører og ivrige fotoentusiaster hulter til bulter.

  SvarSlett