lørdag 14. februar 2009

Blå time


Var på tur i skogen i den blå timen. Og det var bare så utrolig blått. Det er nok her trollene bor, litt ned og til venstre...

6 kommentarer:

 1. Takk for fingerpinnetipset, skal skaffe meg sånne hvis jeg kommer over hanskevegringa mi igjen! Du må bare gå i gang med hanskene fra Vogue, det er utrolig greit å strikke fra fingertuppene og oppover, men det tipset om å feste tråder når tommelen er på plass - det er lurt å følge (sa hun som valgte å ikke følge det...)

  Ellers har du mye fint i bloggen din, og ikke minst gode bilder!

  SvarSlett
 2. Å så nydelig det bildet ble. Jeg savner skog så jeg blir helt blank i blikket inneimellom.
  Takk for at du la det ut så jeg fikk se det.

  SvarSlett
 3. Et nydelig bilde!
  Det er da vakkert med snø - som et avbrudd til alt det gråe og triste.
  Nå regner det her i Bergen, men etter over en uke med snø, så er det helt ok!!!

  SvarSlett
 4. Skumringstimen der alt blir blått, ja. er det ikke nydelig? Det er også da at jeg føler det er lysere ute enn inne et lite sekund, før det plutselig snur!!
  Her snør det masse i dag. Og selv om jeg er friskere i dag, vil jeg ikke ut å måke. har nemlig sjaua hele huset, og skal ta meg en velfortjent hvil med heklenåla/strikkepinnene......må se hva jeg velger. Ha en fin søndag!!

  SvarSlett
 5. Ja, det er sannelig det blåeste jeg har sett. Bildet er helt "ekte" - ikke det minste fikset på. Og det er rett utenfor stuedøra her - deilig å bo i skogen noen ganger!

  SvarSlett
 6. Jeg liker blåtimen, den er litt trolsk synes jeg :)

  SvarSlett