søndag 1. desember 2013

Hjertelig...


Og før man vet ordet av det, er det første søndag i advent. Da er det ikke bare nettene som blir lange - det blir skyggene også, når man prøver å ta bilde midt i vintermørket.

Jeg har alltid vært så fascinert av sånne julekurver. De er så fine, i all sin naive enkelhet. Det er lov å være litt barnslig når det snart er jul! Ellers også, forresten. Ha en fin 1. desember!

6 kommentarer:

 1. Idag ble det lysfest i huset da stjerne og staker ble tent. Og før vi vet ordet av det, så snur sola.:)) Men først skal vi få det beste ut av adventen, og ha med oss alle familietradisjonene. Tradisjoner er viktig for meg.
  1. des. 1974 ble vår yngste datter født. Da var det også 1. søndag i advent. Ufattelig rart at det er gått så mange år.:))
  Innevær her idag. Vind og haglbyger.
  Ha en fin adventssøndag du også!
  PS. Har du sett luene til Østerrike sine trenerteam i hopp og skiskyting? De er nydelige! Noe for deg?

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer med dagen!!! For en flott dag å bli født på!
   Her skinner sola, men det blåser kraftig så alle nabolagets løse deler flagrer rundt. I morgen må vi nok ut og lete etter søplekasser og dørmatter...
   Må sette meg foran skjermen og se etter de luene. Jeg husker lua som den norske hopptreneren hadde i fjor - den var så fjong at man måtte jo bli i godt humør:
   http://asalmanakk.blogspot.no/2013/01/sokkemysteriet-del-ii.html

   Slett
 2. Jeg synes også at slike kurver er fine - har noen hjemmelaga som jeg har tatt vare på i mange år. De får henge på juletreet og være en del av tradisjonen...
  Fin 1.desember til deg også!

  SvarSlett
 3. Jeg har alltid også fascinert meg over slike kurver, men har aldri laget slike. Men jeg har planer om å få det til en gang.

  Helt sant! Veldig viktig å være barnslig, hele året :) fin 1. desember til deg og dine også :)

  SvarSlett
 4. Fin første desember og fin Adventstid til deg og familien!

  SvarSlett
 5. Advent og jul er den beste tiden på året. Så koselig å krype opp i soafen med fyr i peisen, pynt overalt og røkelsen brenner :)Jeg begynte pynting på fredag så jeg hadde lite igjen til søndag og kunne bare nyte det!

  SvarSlett