fredag 20. januar 2012

Mysteriesokkene del 3...

Og slik ser sokkene ut etter tredje runde:


Siden sist har jeg strikket hælflapp med mønster på og kilehæl - samme fellingen som i sokkeskolen min. Det er den beste hælen, syns jeg. Og da jeg drev og strikket 52 par sokker i fjor (eller 29 par, for å være helt nøyaktig), var det denne hælen de fleste designerne brukte, både Kirsten Kapur, Cookie A m.fl. Så da er vi enige om det.

Dere begynner kanskje å bli lei av disse sokkene nå, og det gjør i grunnen jeg også. Det er veldig mange vridde masker her, inkludert vridd vrangt, og det er ikke blant mine favirittmasker akkurat. Dessuten skulle jeg være smart, tenkte jeg, og strikke en størrelse mindre enn jeg vanligvis gjør, siden både garnet og pinnene jeg bruker er litt tykkere enn i oppskriften. Men det var ikke noe lurt, viser det seg, for sokkene blir for SMÅ. Grrrr... Men jeg rekker ikke opp! Jeg kjenner mange fine damer som har mindre føtter enn meg, så det årner seg nok. Og fargen er forfriskende vårgrønn - vidunderlig fin!

Ha en riktig finfin helg!

8 kommentarer:

 1. Sokkene se så nydeig fint. Og färge!

  SvarSlett
 2. Jeg må si du har valgt en farge som passer perfekt til sokkens design. Vår, spiring osv.

  Ikke vær lei deg for at sokkene blir for små til deg. Du får jo verdens vakreste sokker i gaveskuffen, og en lekker gave er alltid fint å ha på lur :-)

  God helg, Anne!!

  SvarSlett
 3. Det er full forståelse her i gården hvis du kjenner vemmelsen komme når noen sier vridd rett eller de vridde vrange som du nevner...

  *biter tennene sammen og tar opp mysteriesokkene til ny vridd økt*

  God helg!

  SvarSlett
 4. Herlig farge på sokkene dine!
  Jeg kjenner det begynner å bli nok vridde masker jeg også, tror jeg har gjort litt feil også.
  Men rekke opp ? Nei, ikke nå, skal ta bilde i morgen.
  Ha en god strikkehelg:)

  SvarSlett
 5. Friske og fine!

  Kjenner jeg begynner å li klar for å gjøre dem ferdig jeg også. Håper ikke vrist-fot-tå er delt i tre clues...

  Og du, hemmelighetskremmer! Jeg elsker vinteren, men den typen med snø og hvitt og krystaller som reflekterer hver minste lysstråle. Ikke den bitende barfrosten som dreper rosene mine. Kan jeg komme til deg og hente noen lastebillass med snø? I beste NM-ånd?

  SvarSlett
 6. Flotte sokker da selv om jeg forstår at det er litt jobbigt. God helg til deg

  SvarSlett
 7. Wow for noen flotte sokker. Heldig er hun som får disse. :0)

  Riktig god helg.

  SvarSlett
 8. Sokkene dine blir flotte og fargen var vårlig og flott. Jeg hadde tenkt å henge med på sokkestrikkingen i år, men tror jeg står over. Får se litt senere!

  SvarSlett