onsdag 25. januar 2012

Himmelskjerfet uke 3...

Himlene i uke 3:


Himmelskjerfet etter uke 3:


Men nå får det være nok! Skal jeg blogge om dette skjerfet hver uke i hele 2012, blir det 52 innlegg om samme skjerfet. Ojoj. Det orker jeg ikke ikke å skrive, og det orker dere ikke å lese. Kanskje en liten oppdatering i ny og ne, tenker jeg.

Takk for hyggelige kommentarer i går! Jeg gråt ikke på flyplassen. Jeg begynner visst å bli hardbarka. Som sagt - alt blir en vane.

Ha en flott dag!

12 kommentarer:

 1. Åh, så delikat den lille strima med orange var! Herlige himmelskjerf!

  Jeg er med småbarn enda lykkelig uvitende om flytting inn og ut og til og fra. Men jeg kjenner jeg gruer meg litt. Og gleder meg. Til at ungene blir voksne selvstendige mennesker som VIL! Vil ut i livet, vil oppdage, vil utforske. Joda, de VIL nå også, men det er vil bygge lego, vil ake EN GANG TIl, vil ha nugatti på brødskiva (enda det ikke er lørdag)...

  Hver alder sin sjarm?

  SvarSlett
 2. Ja, hver alder har sin sjarm, det er helt klart. Og det er godt å dvele litt ved det og kjenne godt etter hvordan det føles. Tiden går så fort - det gjelder å ta vare å øyeblikkene! Og satse på at hukommelsen holder...

  SvarSlett
 3. Men du verden, så interessant det himmelskjerfet og observasjonene dine er! Må innrømme at jeg også har blitt mer oppmerksom på himmelen, tenkte på himmelskjerfet ditt i dag på morgenturen min, og fikk lyst til å forevige noen himmelfarger selv. Titt gjerne innom bloggen min og se bildene! Det skjerfet ditt blir i hvertfall veldig lekkert! :-)

  SvarSlett
 4. Nå ble jeg nysgjerrig og måtte lese de forrige innleggene dine om himmelskjerfet. Det høres ut som et spennende og morsomt prosjekt. Du kommer til å ende opp med et varmt, lekkert og helt unikt skjerf. Himmelfargene er jo bare nydelige, dette fristet!
  Jeg gleder meg til å se hvordan det blir etter hvert som det vokser frem.

  SvarSlett
 5. Det blir et nydelig skjerf! Titter gjerne på det en gang i uka, jeg, tror du blir lei av å skrive om det før vi blir lei av bildene dine :-)

  SvarSlett
 6. Det blir iallefall lekkert.
  Klem Tone

  SvarSlett
 7. Du verden så mye fint du lager!! Jeg har titta litt rundt i bloggen din, og her er kjempemye flott som jeg synes er både morsomt og inspirerende å se og lese! Så flink du er! :)

  SvarSlett
 8. Vi må vel få en liten oppdatering av og til vel.......synes det er spennende jeg!

  SvarSlett
 9. Så gøy å lese om strikke-blogging i Allers i dag!! Er alltid håndarbeidsdelen jeg blar opp først, så kommer resten av bladet senere!
  Har ikke sett bloggen din før, men nå er jeg følger :-)

  SvarSlett
 10. Så flott blogg du har, her har jeg kosa meg lenge i dag. Gleder meg til å se himmelskjefet ditt ferdig:)

  SvarSlett
 11. For en flott ide! Dette skal jeg også gjøre, og strikke skjerf til svigermor. Hun er min beste venninne.. Hun fortjener noe hyggelig :-)

  SvarSlett
 12. For en nydelig ide! :) Nydelige himmelbilder og nydelig skjerf. En fryd å se på - tenk å strikke himmelen! Blir spennende å se fortsettelsen :)

  Første gang jeg kikker innom bloggen din, og her var det mye fint :)

  SvarSlett