torsdag 26. januar 2012

Allers tiders...

Tett oppunder jul ble jeg kontaktet av en journalist som jobbet for ukebladet Allers. De skulle skrive en artikkel om fenomenet strikkeblogger, og lurte på om de fikk intervjue meg. Det fikk de.

Og så dukket det opp en journalist og en fotograf her midt i snøføyka og intervjuet meg og tok bilder. Ja, sånn kan det gå. Verden er sannelig forunderlig. Artikkelen kommer visst i Allers nummer 5, som kommer neste uke. Abonnenter har visst fått bladet i posten allerede, men jeg har ikke sett det enda. Og selv om hverken journalisten eller fotografen strikket, såvidt jeg forsto, ble det visst en fin artikkel.Jeg vet strengt tatt ikke så mye om ukebladet Allers, annet enn at det har kommet ut hver uke siden 1877 (står på forsiden). Målgruppen er voksne kvinner i sin beste alder, primært 40-65 år, og hvert eksemplar selges i 69 000 eksemplarer og leses av 337 000 (står på nettsiden). Tror ikke jeg kjenner så mange av dem, såvidt jeg vet, men sannelig er det mange nok for en som ikke er vant til å figurere i den kulørte presse...  :-S

Hvilke ukeblader leser du?

23 kommentarer:

 1. Hei Anne, jeg leser Allers, de er gode på håndarbeid. Jeg følger deg på blogg, du er go!Jeg har åpna en blogg jeg også, men må få noen til å lære meg litt. Sylvia med Kanel&sukker har lovet meg et kurs.Du finner meg på Epla med Strikkemakeriet. Mvh Kari

  SvarSlett
 2. Jeg kjøper Allers dersom der er fine strikkeoppskrifter, ellers ikke. Det er det samme med de andre ukebladene, har de oppskrifter, kjøper jeg ofte.
  Det skal bli artig å se artikkelen om deg!

  SvarSlett
 3. Får kjøpe Allers. Blir arti å lese om deg!

  SvarSlett
 4. Så moro - da får jeg kjøpe Allers i neste uke :-) Ikke ofte jeg kjøper ukeblader, og når jeg gjør det er det Familien pga strikkeoppskriftene eller et interiørblad.

  SvarSlett
 5. Jeg leser generelt ikke ukeblader, men syns det er veldig kult at du blir oppringt for en artikkel. Blir spennende å se om du er fornøyd! :)

  SvarSlett
 6. Så moro! Omtale er alltid kjekt!

  Jeg leser sjeldent ukeblader eller dameblader, men får vel ta en tur til tannlegen (er det ikke der alle sier at de har lest i ukeblader, når man ikke vil innrømme at man kjøper dem selv?)

  SvarSlett
 7. Har abonnert på Familien i flere år, dels pga alle fine oppskriftene - som jeg aldri brukte, så jeg sa opp bladet. Etter det har jeg strikka mer enn på lenge..
  Har også abonnert på Hjemmet i perioder. Nå kjøper jeg det og Allers av og til. For tida abonnerer jeg på Tara, der er det ingen oppskrifter, men det finner jeg på nettet, bl.a. har jeg strikka Muffins katte- og fuglevotter.

  SvarSlett
 8. Så moro, da må jeg kjøpe Allers denne gangen
  Klem Tone

  SvarSlett
 9. Så gøy! Jeg leser Allers jeg også, arver dem fra svigermor :)

  SvarSlett
 10. Jeg abonnerer på Allers og har fått neste ukes nr. i posten i dag. Syns artikkelen ble bra, jeg! Så artig at de skriver om oss strikkebloggere :)

  SvarSlett
 11. Hei!! Så morsomt!! Jeg leser skjelden Allers selvom jeg kjenner sjefsredaktøren veldig godt.......Jeg synes nesten alle ukeblader er uinteressante. Jeg fyker gjennom hvis de ligger forann meg. Bo -blader derimot, det er gøy!! Men jeg får lyst til å lese om deg da!!:-) Så nå må jeg enten smuglese på Narvesen eller kanskje støtte Allers. AnneK:-)

  SvarSlett
 12. Men Merete - det er ikke bare noe man sier, det er jo helt sant! Jeg har aldri kjøpt Allers, men jeg leser det på venteværelset til fastlegen - samme bladet hver gang, bare litt færre sider fra gang til gang... Nå er jeg veldig sjelden hos legen, så hvem vet, kanskje han har fornyet seg siden sist.

  Allers skulle sende meg et blad når det kom fra trykken, men det har de visst glemt. Så da må jeg visst ut og kjøpe mitt første Allers.

  SvarSlett
 13. Hei på deg!
  Jeg fikk den samme forespørselen, både fgra Allers og "Vi over 60" før det, men svarte nei til begge! Synes det er greit å være litt anonym jeg, sært kanskje...

  SvarSlett
 14. Moro! Pleier sjelden å kjøpe ukeblader, men tror jaggu jeg skal gjøre et unntak for Allers nr 5 :)
  (de eneste gangene jeg lar meg lure er når de har sånt hefte med sjokoladekaker utenpå)

  SvarSlett
 15. Da må nok jeg også ut og kjøpe mitt aller første Allers neste uke! Så gøy!

  SvarSlett
 16. Jeg abbonerer på Allers, mest pga. gubben har byttet det med en tante i mange år, han tok over etter mora døde for mange år siden (vi får NU fra henne). Og jeg har lest artiklen, og jeg synes den var veldig bra, moro med litt fokus på strikkeblogger :o) Og bloggen din er jo flott og spendende å følge :o)

  SvarSlett
 17. Nei så artig!
  Jeg må løp og kjøp Allers til helgen.
  Jeg leser veldig veldig sjelden ukeblader, kan ikke huske sist.
  Jeg kan av og til kjøpe blader men da er det om scrapping, noen med helse og trening, blomster/hage, hobby, mat(ikke ukeblad).

  SvarSlett
 18. Jeg har kjøpt Allers sine julehefter noen år, men ikke sånn til vanlig. Men for deg kjære Annepålandet.....må jo få det med meg!

  SvarSlett
 19. Så gøy!
  Jeg abonerte på Allers en periode. Ene og alene pga oppsriftene. Men det begrenser ser hvor mange oppskrifter man trenger.
  Men neste ukes blad må jeg jo bare ha!!!! Gleder meg til lesing.

  SvarSlett
 20. Det var moro! Det hender jeg kjøper Familien innimellom pga oppskriftene, men Allers tror jeg ikke jeg har kjøpt noen gang. Alt skal ha sin første gang, og dette er jo en flott anledning!

  SvarSlett
 21. Så morro. Da må jeg kjøpe Allers til uka. Jeg kjøper ikke ukeblader, utenom Interiør-magaziner, men fikk 2 stykker av mamma, da jeg lå syk for etpar uker siden nå.
  På messa møtte jeg en som jobber i Allers, og avtalte at jeg skulle ta kontakt.....snakke om strikking og håndarbeid. jammen kom du meg i forkjøpet, Anne. ;) Grattis med dine 15 minutes of fame!

  SvarSlett
 22. Jeg "fant" deg i Allers i dag, kjempefin reportasje! Nå har jeg oppskrift på "anne på landet mitts" på papir også, takk for at du stilte opp og deler! Jeg er jo ikke i målgruppa til Allers en gang, som "bare" er 30, men det er et koselig blad! Lykke til videre med bloggingen, du er inspirerende og vel verdt besøk! :-)

  SvarSlett
 23. Som 21 åring er jeg nok litt utenfor Alles' målgruppe, men jeg er allikevel ivrig leser. Leste intervjuet med deg der idag, og ville bare titte innom og skryte litt av både det og blogg; veldig bra at du (og så mange andre) skriver slike kreative håndarbeidsblogger! Det er jo så moro å lage noe med hendene, og strikking (som jeg håper på å få lært meg skikkelig i løpet av året) er absolutt undervurdert. Lykke til videre! :-)

  SvarSlett