mandag 16. januar 2012

Himmelskjerfet uke 2...


Så himla fine himler i uke 2 - jeg har gått med nesa i sky og studert farger og skyer og fugler og fly på vei til Gardermoen. Nå er det fortsatt bare syv dager i uka, men jeg spanderte to bilder - de to i midten - fra forrige søndag, det var sånn en fantastisk fin vinterdag her oppe i skogen.


Og sånn ser skjerfet ut pr dags dato. Nyeste beregninger viser at det vil ende opp på rundt to og en halv meter. Det eneste jeg mangler nå, er en vinterjakke som matcher...

Ha en riktig så fin dag!

11 kommentarer:

 1. Fint himmelskjerf og fine bilder.
  Søte mysteriesokker under her også. Jeg er ikke en av de som strikker dem, men jeg er imponert over dere som strikker på noe uten å vite hvordan det blir som ferdig resultat.

  Ha ei fin blogguke. Klem =)

  SvarSlett
 2. Det skjerfet blir nydelig.
  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Det är en sån underbar idé! Och jättekul att följa ditt arbete.

  SvarSlett
 4. Et fantastisk prosjekt, dette himmelskjerfet! Artig å følge med på, og det ser ut til å bli et nydelig skjerf. Ha ei finfin uke!:o)

  SvarSlett
 5. Så morsomt med det skjerfet! Sokkene dine blir kjempefine, så jevnt og flott! Jeg strikker største størrelse, men de blir ikke store gitt, på pinne nr 2. Det er uvisst hvem som blir ved dem!

  SvarSlett
 6. Ha ha , morsomt projekt Anne :-))

  Projo holder strikke treff 8-9 og 10 Juni i øvrigt :-)

  SvarSlett
 7. Skjerfet ditt blir utrolig flott, tenk så mange blåtoner det kommer til å inneholde i løpet av ett år... :O) Syns det er en morsom ide også!

  Ang mysterie sokkene så har jeg kjøpt mønsteret..., i et svakt øyeblikk hvor jeg hadde veldig lyst til å være med. Men jeg har ennå ikke begynnt på dem, og nå når jeg ser hvor intrikat mønsteret er, så er det vel mulig mønsteret blir puttet i en perm og "glemt" til en annen gang. jeg må snart innse at jeg ikke er noen sokkerstrikker..., ihvertefall ikke en så avansert en at jeg skal gå løs på disse sokkene... :O)

  Men kjekt å ha..., mønsteret alså!

  klem

  SvarSlett
 8. For et herlig skjerf. Du har klart å fange himmelfargene der.
  Fine mysteriesokker og, selv ligger litt etter men skal sett meg og strikke ikveld.
  Pernilla

  SvarSlett
 9. Så langt ser det veldig bra ut. Og det er alltid spennende med stipemønster som ikke er planlagt på forhånd.

  SvarSlett
 10. Følger med på prosjektet ditt videre. Fine, fine farger. Flotte og harmoniske sjatteringer.

  SvarSlett
 11. Synes himmelskjerfet var et fantastisk prosjekt, og resultatet er veldig fint så langt også! Får lyst til å lage mitt eget etterhvert... :)

  SvarSlett