søndag 15. januar 2012

Mysteriesokkene del 2...


Sånn ser Mysteriesokkene ut etter andre uka. Jeg er litt etter skjema - det gikk så langsomt nedover stælken her. Men nå er jeg i gang med hælene. Ikke helt lett å ta bilder i dunkelt kveldslys, men omtrent sånn så de altså ut før jeg gøyv løs på hælen. Det skal vel forestille en slags blomst.

Mer om mysteriet, garnet etc. her.

Det er mange som strikker disse sokkene - også mange av dere som er innom her og leser. Kan dere ikke legge igjen et lite pip i kommentarfeltet, så vi vet om hverandre? Kanskje sitter vi på hver vår tue og vrir masker i kor uten at vi vet om det?

Ønsker alle og enhver en fin og flott uke!

11 kommentarer:

 1. Jo her sitter jeg og vrir på masker, men er på etterskudd. Skulle strikke parallelt på begge men måtte konsentrere meg om en sokk. Har ikke lastet ned del 3 ennå. Arti, men utfordrende å strikke. Ingen hvileskjær her.

  SvarSlett
 2. Imponerende arbeid, har sett disse på et par blogger i dag, men er ikke med selv. Lykke til videre!

  SvarSlett
 3. Hei!! Jeg er ferdig med hæl flappene! Det var lite å gjøre denne uken. Du får mye igjen for å bruke lyst garn!! Mønsteret ditt kommer mye tydligere fram. Skal se om jeg får blogget dem imorgen. AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Lisbeth - nei, her er ingen hvileskjær. Blir litt stiv i skuldrene av dette jeg...

  AnneK - Haha, ja jeg har jo vært med et par ganger før, og valgte garn/farge på måfå. Første året en mørk farge, andre året en lys. Og da skjønte jeg at LYS farge var lurt. Men det blir jo fint uansett da.

  SvarSlett
 5. Jeg er også med, har kommet ned til hælene på begge to. Må ha tunga beint i munnen ja, mange vridde masker og bobler, men det går nå på fram.
  Kjekt å se dine sokker, mønsteret kom så godt fram, fin farge!

  SvarSlett
 6. Jeg er med og strikker mysteriesokker etter inspirasjon fra deg :) Definitift ingen hvileskjær, og oppdagelsen av en feil (siste boble på stilken til blomsten manglet plutselig på sokk 2), så skulle jeg bare ta opp litt... Og vips var det bare å begynne å legge opp igjen. Nå har jeg to uker ferie her hjemme, og de skal blant annet brukes til å komme ajour på mysteriesokkene :)

  Ønsker deg en fin mandag!

  SvarSlett
 7. jeg må ha oversett noe. Mine ble mye kortere enn dine. Mangler stilken nedover liksom. Må tråle oppskriften for å se om jeg finner noe om at eg skal fortsette... før hælen. Jeg er veldig glad for at jeg har lyst garn. Her må en følge med.....og klare å se.

  SvarSlett
 8. Så flotte sokker! Spennende med mysterier.. Og himmelprosjektet er jo helt fantastisk, også blir man så bevisst på himmelen da. Er ikke sikker på om det hadde blitt like spennende skjerf her nordpå i mørketida, men vi har mye fint lys for all del.. Lykke til videre! :)

  SvarSlett
 9. Jeg vurderte et halvt minutt å være med, helt til jeg så strikkefastheten... Slenger med med senere en gang hvis det er litt tjukkere garn. De ser veldig fine ut så langt, da!

  SvarSlett
 10. Jeg bøyer meg i støvet...kjempekule ser de ut til kjempekule! Beundre!

  SvarSlett