søndag 24. mai 2009

Gratis moro...

Har du behov for litt gratis underholdning på søndagskvelden, kan jeg anbefale Google oversetter (se høyremargen her). Fikk meg en god latter da jeg prøvde den i praksis. Lurer på om en engelskspråklig forstår noe særlig av det som står her i bloggen om de bruker den???

Jeg er ikke noen racer i engelsk egentlig, men jeg kan gjøre meg forstått, og jeg tør påstå at engelsken min er ørlite bedre enn Google-oversettelsen. På den annen side - det er ingen som slår Google-en tidsmessig... den oversetter i turbofart. Jeg bare lurer på om det kunne vært lurt å brukt litt mer tid, og få noe forståelig ut av det? Ja, eg berre spør...

Pay It Forward
I fjor en gang gikk det en runde med Pay It Forward på bloggene jeg leste. Det hørtes gøy ut, og jeg kunne gjerne tenkt meg å vært med, men jeg hadde ingen blogg da. Nå har jeg jo det, så da jeg så på Heidi Kim sin blogg at Pay It Forward hadde oppstått på ny, hev jeg meg på. Det var forresten hos henne jeg kjøpte det nydelige blå garnet jeg skrev om for en liten stund siden.

Det er gøy med gaver - både å gi og få, og kanskje vi blir litt snillere av det? Eller litt gladere? Pay It Forward fungerer som følger:

"Jeg vil sende en håndlaget gave til de tre første som legger igjen en kommentar på dette innlegget og som har lyst til å bli med på denne PIF-en. Jeg vet ikke hva gaven vil være enda, og du får den nok ikke i morgen eller i neste uke... men du vil få den innen 365 dager, det lover jeg. Det eneste du må gjøre for å delta er å legge ut dette på din egen blogg og gjøre det samme selv - sende tre gaver til de tre første som melder seg hos deg. "

Du kan bli en del av PIF-bevegelsen - det er bare å legge igjen en kommentar!

7 kommentarer:

 1. vet du. Denne har jeg selv sett, og hatt lyst til å være med på!!! :D Så jeg skriver meg på her! :D Har en uke igjen av skolen, og det kan være morsomt å ha noe å se frem til når jeg er ferdig ;) Hvordan er reglene for hva man kan lage? Har det noe å si?

  SvarSlett
 2. Du bestemmer selv hva du vil lage.

  SvarSlett
 3. haha, låter roligt, särskilt för en engelsklärare som mig ;-) men visst förstår man! Jag måste nog sno den till min blogg :-)

  Jag är allt sugen på en PIF igen, men låt mig tänka lite först.... ;-)

  SvarSlett
 4. Hej, det är jag igen :-)

  HUR fick du upp translatorn?? Jag får bara upp från engelska till engelska, vad gör jag för fel?

  Jag vill gärna vara med i din PIF :-) Woohoo för en ny runda :-)

  /janette

  SvarSlett
 5. Så trevligt.

  Jag vill vara med.
  Ulla

  SvarSlett
 6. Den PIF greia høres morsom ut, kan godt tenke meg å være med en gang, men nå ser jeg at det allerede er tre som har skrevet seg på listen din.
  Translate gadgeten har jeg og prøvd å få på hagebloggen min, men jeg forstår ikke hvor jeg skal legge inn koden.
  Takk for alle kommentarene du har lagt igjen inne på hagebloggen min - det varmer:)

  SvarSlett
 7. Google translate kan være god å ha i nødsfall, men det kan virkelig bli mye rart ja. Maskinene har ikke slått oss mennesker helt ennå heldigvis :-)

  SvarSlett