onsdag 13. mai 2009

Sønnen synger...

Det er en fin dag. Ute skinner sola mellom lysegrå skyer, det er mildt og fint i været, vi bor i et fritt land og snart er det 17. mai.

Inne sitter sønnen og synger. Han har åpen dør og spiller Wycliffe Shaun for full spiker. Han har studiedag i dag, og har i følge seg selv fått studert en hel del. Han har lave skuldre og er i godt humør. Snart har han gjennomført tolv års skolegang i fin stil og har fremtiden liggende som en motorvei foran seg.

Nå sitter han der og synger med - høyt og hjertelig. Han har familiens fineste sangstemme, og synger tonerent og med dyp røst. Det er en fin dag.

Han synger alltid når han er i godt humør - og så blir jeg i godt humør også. For hva mer kan en mor ønske seg? Jeg føler meg som Min far kongen i Astrid Lindgrens "Mio min Mio". Det er en av de vakreste bøker som finnes, og dette er et av de vakreste sitatene fra boka, der Min far kongen sier: "Jeg er så glad i fuglesangen. Og jeg er så glad i musikken i sølvpoplene mine. Men jeg blir aller gladest når jeg hører gutten min le i rosenhagen".
Jeg ønsker alle en fin kveld i vårsola!

4 kommentarer:

 1. Så flott et innlegg! Skjønner godt at gutten synger nå i mai etter mange skoleår.
  Nyt sangen og kvelden:-)

  SvarSlett
 2. God kveld til deg og sang-fuglen også.

  SvarSlett
 3. Våren er fantastisk, og det er barna også! Ingenting bedre enn å høre glade barn synge, blir så varm i sjelen av det :-)

  SvarSlett
 4. Det høres herlig ut! Du skriver veldig godt, og jeg blir varm i sjelen selv om det hagler ute.

  SvarSlett