lørdag 27. august 2011

Markedsundersøkelse...

Hva er best -


Små bilder?


Eller store bilder?


Eller rett og slett midt i mellom??  Hva syns du?


(Bildene forestiller en gryteklut, heklet av gamle t-skjorter. Først ble jeg inspirert av alt t-skjortegarnet som har dukket opp nå i sommer. Jeg kjøpte ikke garn, i stedet klipte jeg opp den hvite singleten min - den var for trang likevel. Lettvint: Klipp noen meter, hekle, klipp noen meter, hekle osv, ikke kast bort tiden på å nøste. Heklenål nr 9 omtrent, og halvstaver. Til slutt klippet jeg opp en rosa t-skjorte - jeg kler ikke rosa likevel - og heklet en runde fastmasker ytterst. Det var veldig raskt. Så så jeg dette bildet og skjønte at det måtte være prikker. De heklet jeg av  6 lm og 16 st omtrent - ni stykker. Så sydde jeg alt på med hvit sytråd. Det var ikke så raskt. Så tok jeg bilder - og så festet jeg endene til slutt. Ferdig. Dett var dett).

Ha en god dag!

23 kommentarer:

 1. Hadde du singleten på deg når du klippte? Sånn at den bara ble kortere og kortere? *fnis*

  Jeg synes en blanding av forskjellige bildestørrelser er fint.

  SvarSlett
 2. Store! Eg er heilt klart tilhenger av store bilete. I alle fall eit hovudbilete i stort. Er litt for lat til å lesa så mykje tekst og drøymer meg bort i bilete.

  SvarSlett
 3. Så lurt! Ser jo kjempetøft ut :)

  SvarSlett
 4. På bloggen bruker jeg bildestørrelse på 720x720 piksler-som på Epla.Fikk råd om dette for et år siden.Klikker en på bildet,kommer det jo opp et større.Klikket på lua di og det blei jo STORT!Var det et nyttig tips???Ha en fortsatt fin lørdagskveld!Synnøve

  SvarSlett
 5. Hei!! Jeg liker de midt imellom. Noen ganger er stor også fint. Jeg bruker midt i mellom og siden jeg har 3 spalter funker ikke de stor bildene..... Morsomt tips å bruke t-skjorter eller singleter:-) AnneK

  SvarSlett
 6. Jeg liker godt de midt i mellom- det er de jeg bruker :) Vil man se de større er det jo bare å klikke på bildene- allefall mine bilder som ikke er låst. Det var min stemme til spørreundersøkelsen :) Fine grytekluter da! Har lett etter et sånt garn, men har ikke funnet det. Så da er det vel bare å dykke i klesskapet og finne fram for trange klær- det burde ikke by på problemer! Blitt mye trøstespising denne sommeren som har vært så dårlig ;)
  klem

  SvarSlett
 7. Stilig!

  Eg tykkjer det er finast med store bilete.

  SvarSlett
 8. Så fine grytekluter! Smart å ikke nøste dem opp da... ;-)
  Jeg synes midt i mellom-bilder er best. =)
  Ha en fin kveld. Klem =)

  SvarSlett
 9. Jeg liker bilder som er så store som designet tillater. I alle fall at de kan være så store, om ikke alle er det. Høydeformat kan være en del smalere enn breddeformat, men være like stort.

  SvarSlett
 10. herlige grytekluter :-) jeg liker best store bilder jeg, og om jeg skal vise noen ekstra bilder av samme greia, så kan det være at jeg setter to små ved siden av hverandre :-D

  natti natti - klem Siv

  SvarSlett
 11. Veldig fin gryteklut! Det minnet meg om at min mor pleide å hekle runde gulvmatter av filler med digre heklenåler. Alle gulvmattene har dessverre blitt borte etter hvert, men de enorme heklekrokene har jeg arvet :)
  Etter hvert som åra går og synet ikke akkurat blir bedre liker jeg middels til store bilder, de små blir ofte for puslete.
  En fortsatt god helg til deg! :)

  SvarSlett
 12. Jeg liker godt mellomstore bilder.

  Og den grytekluten blir jo knallfin!
  Gjenbruk er veldig smart....

  SvarSlett
 13. Store eller mellomstore liker jeg best.

  Så godt tips, og fine grytekluter! Lengter etter å hekle litt, må bare bli ferdig med all babytøystrikkingen først...

  SvarSlett
 14. Lett blanding! .. tro om det går like fint å hekle med dongeri?
  ... angrer nå for alle klærne jeg kastet for litt siden..
  .....fin ettermiddag! :)

  SvarSlett
 15. Store bilder, i alle fall når det er detaljer som skal studeres, det er mitt ønske. Og godt å se at gjenbruk også gjelder t-skjorter, ikke så mye annet å bruke dem til.
  Stilige grytekluter!

  SvarSlett
 16. Jeg har prøvd meg på t-skjorte-hekling, men får vondt i armen. Tror kanskje jeg klipte litt for tjukt "garn".
  Ang. bilder, kanskje midt i mellom. Så slipper man å scrolle så mye for å se hele posten. Men det kommer jo an på motivet også.

  SvarSlett
 17. Måtte le litt,, klippe, hekle, klippe hekle :)

  Synes størrelsen avhenger av hva du skal formidle...

  Klem :)

  SvarSlett
 18. Så lur du er. Det ble jo kjempefint, med resirkulertbart materiale!!!
  Jeg liker de mellomstore bildene best, men det kommer også an på motivet!!!
  God mandag.

  SvarSlett
 19. Så morsomt da... Minnet meg om da min mamma helket matter i alle slags farger (noen blandinger mer heldige enn andre ;-))
  Syns mellomstore bilder er best jeg. De store blir liksom så rett i fjeset.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 20. Når det gjelder bilder kommer det veldig an på motivet. Er det detaljert eller veldig tydelig? Er det noe du har veldig lyst å vise oss? Helt klart at STORE bilder er flott, men jeg synes det kan bli litt påtrengende med bare store bilder. Men "Det ene" som du gjerne vil vise kan godt være stort, så kan de andre være mindre, slik som det ofte er i aviser og blader.

  SvarSlett
 21. Heisann. Heilt fersk her inne, men kjenner at "dette likte eg", så I´ll be back... Markedsundersøkelse kan en jo ikkje seie nei til, så min stemme går til... "midt i mellom". :) Ha en finfin dag.

  SvarSlett
 22. Herlig! Får håpe du hadde noe annet å ta på deg når du satt der med en singlet som ble kortere og kortere. *fnis*

  Jeg stemmer på store bilder, eller blanding med mellomstore. Vil ikke gå glipp av noen detaljer vettu :)

  SvarSlett