mandag 1. august 2011

Veldig fort...


I dag blir Sønnen 21 år. De årene har jammen gått fort! Hvor ble tiden av, egentlig?

Bildet er ca 20 år gammelt. Det er spennende å se igjen gamle bilder. Sønnen har fått sin aller første amerikanske fotball av noen venner som studerte i USA på den tiden. Siden begynte han å spille amerikansk fotball selv. Genseren er arvet fra en tremenning - som nettopp har blitt pappa. Det er rart, men enda rarere er det at fetteren min, som jeg vokste opp sammen med, dermed har blitt bestefar. Gardinene er fra Sandvika Veveri - alle hadde gardiner fra Sandvika Veveri på den tiden, tidlig nittitall, tykk bommullchintz med trykk i mettede jordfarger. Furustol fra Ikea, de kjøpte vi til vårt første felles bo, den gang det kun fantes ett Ikea-utsalg i Norge, på Slependen. De var typiske for Ikea på den tiden - de kom i biter, med mystisk monteringsanvisning, skruer og sekskantnøkkel. Men delene passet ikke sammen, og Gemalen holdt på i ukevis, spikket og strevde, før vi fikk stoler å sitte på. Siden havnet de på loppemarked, til inntekt for det lokale skolekorpset. Lurer på om noen sitter på dem nå?

Så mange historier i et gammelt bilde. Den lille gutten med de mørke øynene har vokst over en meter og har sine egne historier. De vokser opp, de søte små, det er livets gang - men hvem hadde trodd at det skulle gå så fort? Gratulerer til Sønnen og hipp hurra - i dag skal han feires og flagget til topps.
Ha en feiende fin mandag alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Hipp Hurra for sønnen din... :O)
  Morsomt å se på "gamle" bilder, foruten alt det du nevnte er det også veldig veldig mange minner som dukker opp når man ser på de.

  Ønsker dere en flott bursdagsmandag!

  Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen!
  Jeg hadde også gardiner fra Sandvika :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Ja, tida går fort, det er sikkert. Her var det gardiner fra Landheim veveri som var det store, men jeg tror de to drev noe sammen. Mener jeg så Sandvikastoff i fabrikkutsalget på Skreia.

  Ha en flott dag.

  SvarSlett