søndag 14. august 2011

Gryteklutbyttering...

Takk for alle fine kommentarer i løpet av gryteklutuka! Ekstra gøy er det jo at så mange har vist frem sine egne gryteklutene på bloggene rundt omkring. Morsomt og inspirerende!


Nå er gryteklutuka slutt, men det er ikke slutt på moroa for det. Herved inviteres du til å bli med på Gryteklutbytteringen - den kan du lese mer om her (du må være medlem på Ravelry) og her hos Torirot. Den ligger innunder gruppa "Norwegian Hookers". Der har det vært stille i det siste, så det er på høy tid med litt aktivitet igjen. Sleng deg med da vel! Alt foregår på norsk, og det er enkelt og greit å bli med.

Der er også en diskusjonstråd der det blant annet kan legges ut linker til fine oppskrifter på norsk. Det hadde vært fint å få samlet så mange som mulig der, så har man en bra oversikt i en fei.

Jeg avslutter kalaset med en sjakkbrettgryteklut etter oppskrift i et gammelt ukeblad, heklet i Mandarin Petit med nål nr 3. Kjekk å ha om det blir langdryg røring i grytene - risgrøt, for eksempel - da klasker du bare grytekluten på benken, drar frem sjakkbrikkene og tar et slag sjakk med deg selv, så går tiden mye fortere.God søndagskveld!

9 kommentarer:

 1. Hihi, ja sjakkturnering på kjøkkenbenken høres unektelig ekstremt morsomt ut...
  Men klutene var jo fine de da. Og gryteklutbyggering, det må utforskes.
  Ha en fin søndagskveld. =)

  SvarSlett
 2. Nyyyydelig sjakkgryteklut :O)
  Så spennende byttering!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 3. Da er vi i gang, Anne, seks påmeldte så langt! God natt!

  SvarSlett
 4. Herrrrrlghet så mange flotte grytekluter!! Jeg har knapt vært innom gryteklut strikking / hekling så denne bytteringen må gå uten min deltakelse.
  Ønsker dere lykke til:-)

  SvarSlett
 5. Hei Anne... :O)
  Så utrolig mange flotte grytekluter du har heklet i sommer. De er så fargerike og flotte. Likte foresten veldig godt sjakk grytekluten også... :O)
  Så morsomt med denne gryteklut bytte ringen. Det hørtes veldig gøy ut, men jeg er så redd jeg ikke skal rekke å lage den innen fristene som er satt opp. Vingler så mye hit og dit... :O) Skal tenke litt på det!

  Ønsker deg en strålende kveld!

  klem

  SvarSlett
 6. Sjakkbrett og grøt... høres ut som min grøt ville blitt svidd, iallefall :-)
  Fine kluten!

  SvarSlett
 7. Så mange flotte grytekluter du har vist oss den siste uken!
  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 8. Du er utrolige god og kreativ med bomullsgarn og heklenål:)
  Så mange flotte grytekluter som du har laget i sommer!
  Det høres morsomt ut med en gryteklutbyttering (håper jeg fikk med alle bokstavene der), jeg skal ta en tur inn og kikke litt nærmere så får vi se. Det var fristende men jeg er ikke noe god med heklenåla så....

  SvarSlett
 9. Hei!
  Så moro at du vil være med på treffet.... :O)

  Klem

  SvarSlett