tirsdag 15. desember 2009

Utmerket...

For en stund siden leste jeg at det dukker opp 300 nye blogger om dagen her i Norge. Det er over 100 000 i året, det. Tatt i betraktning av at Norge er et lite land og at vi ikke er så mange her, så er dette ganske mye, syns jeg. Jeg leser en hel del blogger med ujevne mellomrom - av alle mulige slag, men mest hobby- og strikkeblogger. Det er så utrolig mange flinke folk og så mye inspirasjon å hente.

Og nå har jeg sannelig fått noen utmerkelser også - fra to veldige inspirerende damer der ute i bloggeland. Tusen takk for flotte awarder, Ladies! Jeg ble både stolt og glad.


Den første fikk jeg fra 
Ruth, a k a  Ullhedina, nylig:

Jeg ble ganske rørt. Jeg får jo masse inspirasjon fra Ruth også, hun er superproduktiv og lager masse fint, både strikking og diverse annet spennende. Og føler du deg litt nedfor en dag, anbefaler jeg en tur innom hos Ruth - hun kan kunsten å se det komiske i hverdagen og formidle det videre så man nesten føler at man er til stede selv, der oppe i det skotske høylandet blant idylliske landsbyer og snurrige naboer. Og katten. Og snekkeren. Og hvis det er sant at en god latter forlenger livet, skylder jeg Ruth stor takk for mye ekstra tid her på jorden.

Denne awarden skal jeg gi videre til fire stykker, såvidt jeg har forstått. Jeg har så mange inspirerende og fine blogger på lista mi som fortjener den, men jeg velger meg følgende fire flotte damer:

9na - som gleder oss alle med sin julekalender nå i desember. Jeg lurer litt på om 9na har flere timer i døgnet enn oss andre.

Felisi - som er blant de bloggene jeg har lest lengst. Felisi har sikker smak og praktisk sans, og jeg har ofte blitt inspirert/rappet idéer fra henne.

Vibeke - med sin lille grønne blogg, er et ganske nytt bekjentskap for meg. Hun har en koselig blogg med vakkert håndarbeid og vakre bilder.

Turid er også ganske "ny" for meg. Hun tar også vakre bilder, og lager mye spennende. Litt annerledes enn strikkeblogger flest. Nå har PC-en hennes kræsja, men vi får håpe det ordner seg, Turid. Award får du uansett!


Den andre fikk jeg fra Tant Kofta i Sverige:


Jeg leser mange svenske blogger, og alle som en linker de til Tant Kofta - hun er virkelig en strikkekjendis i Sverige, og ikke uten grunn. Tant Kofta er en kunstner med ull og garn og farger, og jeg er ofte innom der for et hyggelig besøk og nyttig og lærerik inspirasjon.

Denne gir jeg videre til Sylvia, rett og slett. Hun har internetts beste humør, strikker uhorvelige mengder av fine ting, lager masse deilig mat og deler oppskriftene med oss - og skriver spennende reiseberetninger. Vel fortjent!

Jeg vil også takke for alle fine kommentarer dere legger igjen her, alle sammen. Takk!

4 kommentarer:

 1. Næmmen.......jeg kommer innom her, og så er det en kjempfin award her til meg!!!!Tusen takk, altså.
  var nemlig innom Tantkofta tidligere i dag, og da så jeg awarden hun gav til deg. Så morsomt, da!!!! Stooor klem!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for award! :)Det setter jeg veldig stor pris på og det gjorde denne dagen atskillig bedre! Med så mange bloggere i Norge er det veldig hyggelig å bli "sett" hvertfall av noen. Ha en fin kveld fortsatt! :)

  SvarSlett
 3. Nå ble JEG rørt. Tusen takk Anne - for vakre ord. De setter jeg veldig stor pris på. Det hjalp til og med på fotvondten. ;)

  Ha en riktig god natt.

  SvarSlett
 4. Grattis med awarder! Du har en flott blogg Annepålandet og er nok til inspirasjon for mange.

  SvarSlett