lørdag 5. desember 2009

Pakkekalender...

Her i huset har vi pakkekalender. Den skal gjerne strutte litt, da blir alle glade. I slutten av november, i nattens mulm og mørke, blir pakkene hengt opp på en snor tvers over spisestua.

De er alltid pakket inn i returpapir – i reklamebrosjyrer fra postkassa med allslags hysteriske juletilbud, så kommer i hvert fall de til nytte. Storebror var bekymret for søsters pakker – for hva med henne som bor 32 mil hjemmefra på hybel? Jo, hun fikk pakkene med i en pose sist hun var hjemom, sammen med en snor og to øyeskruer. For det være pakkekalender i desember. Så får vi håpe alt går riktig for seg der i hybelland. En av gavene passer fint inn på en strikkeblogg:Flipflopsokker – gaven du ikke kan leve uten.... Strikket i fargeglad Regia sokkegarn på pinner 2,5. Oppskriften fant jeg i sokkeboken ”Fab feet & cosy toes” av Anna Tillman. Nå har den visst kommet på norsk også, har jeg sett, og den er slett ikke så dum.
Ha en fin adventsøndag!

9 kommentarer:

 1. Det var noen stilige tåsokker du!!!

  Og så elsker jeg ideen om å pakke inn gaver i returpapir! Ksnskje det er det jeg skal begynne med:_)Ha en fin adventstid!

  SvarSlett
 2. Det var en super idé med innpakkingen av gavene. Selv bruker jeg mye gråpapir, for julepapiret er jo så tynt at det ryker bare en ser på det.....
  Klem :)

  SvarSlett
 3. Fint at de store ungene får adventskalender. Kos for mor og barn. jeg er så enig med deg, alt vi kan benytte to ganger av papir er bra slik overflod det er på papir. Dessuten er det stilig.!

  SvarSlett
 4. Åh de var kule! Garantert at man ikke kan leve uten ja! Og så smart å pakke inn i reklamepapir - takk for tips - ser for meg at dette blir stilig. Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 5. Så gohjerta en lillebror!! Klart storsøster også må ha kallender!Jeg likte tanken med å bruke returpapiret til noe fornuftig, så kan man lese reklame mens man venter på å få åpne gavene ;0) Tå-sokkene dine var virkelig smarte.Det blir nok mange som vil strikke slike!

  SvarSlett
 6. Pakkekalender er et must her også, men det blir mye som kan spises opp, det er jo grenser for hvor mange viskelær de trenger... Men sokkene var jo supre.

  SvarSlett
 7. Så koselig med pakkekalender, og dei sokkane var jo supre!! Ha ein fin dag:))

  SvarSlett
 8. Ikke noe i veien med produksjonen din heller. Mye lekkert nedover sida her. Lua du har strikket i grått var kjempefin. Hvilket norsk garn hadde passet til det mønsteret tror du??

  SvarSlett
 9. Pakkekalender er utrolig koselig. Min venter på meg i Bergen - kalenderen deles mellom søsknene og etter man flyttet hjemmefra samles pakkene opp til den dagen man kommer hjem. Da blir det litt minijulaften når man er ferdig med eksamen og kommer hjem :)

  Reklamepapir var en fantastisk idè - neste år skal mine gaver pakkes inn slik.

  SvarSlett