onsdag 19. oktober 2011

Osloturisten trasker videre...

Forts. fra dette innlegget.

Etter en god kopp kaffe, trasker Osloturisten videre. Tar man ned Fossveien og runder hjørnet inn i Sofienberggata, kommer man til Balanzera. Diskret frisørsalong, diskret plassert. Det er en oase, helt sant.


Da jeg skulle bytte fra min gamle frisør til en grønn frisør, fant jeg ut at det var to av dem i Oslo, og bestemte meg for å prøve Balanzera først. Og her har jeg fortsatt, for jeg har vært så fornøyd. Og det har håret mitt også. Innenfor er det stille og rolig. Frisørene holder på med én kunde om gangen og tar seg god tid. Fargene og produktene de bruker er fri for helseskadelige stoffer. De spiller lavmælt, avslappende musikk, og hvis du vil, kan du få fotbad med beroligende eller oppkvikkende oljer og massasjesteiner i mens hårfargen virker. Og det vil man jo.


Det sunneste er selvfølgelig å la være å farge håret i det hele tatt. Men Annepålandet vil ikke ha grått hår, ikke nå, og mer er det ikke å si om den saken. Og forresten får man nytrukket økologisk te og frukt til hårklippen, om man vil. Og det vil man jo også. Servert på gullfat. Og selv om gullfatet ikke er ekte, så er skålen som frukten serveres på, en ekte, gammel skål som engang har tilhørt en liten mokkakopp, kanskje.


Og så vandrer man videre ut i Oslos gater, avslappet og fin og fjong. Og kanskje blir det mer turistprat senere, eller kanskje ikke. Oslo er uansett en fin by!

Ha en finfin dag!

6 kommentarer:

 1. Ah, hvorfor fikk jeg så lyst på en tur til frisøren nå? Skulle ønske den oasen var der da jeg bodde i det nabolaget... Sukk. Får vel unne meg mitt eget fotbad i kveld, i den lnallblåe plastbalja mi med litt grønnsåpe i... Eksotisk? Ikke akkurat...

  SvarSlett
 2. Åhh, dette høres deilig ut!
  Idag fikk jeg kjøpt meg litt nye klær, trenger noen bykser og men etter det så er det hårets tur. Av og til så må man unna seg noe.
  Ønsker deg en fortsatt koselig uke!
  Pernilla

  SvarSlett
 3. Dette ser jo helt herlig ut. Behandling på utvendig og innvendig. Sjel og legeme.Det frisker opp i hverdagen. Ha en flott dag

  SvarSlett
 4. Takk for tips! Frisøren min har barselpermisjon og vikaren suger for å si det mildt. Vurderer å prøve her neste gang jeg! :)

  SvarSlett
 5. Så herlig du har det! Og fortsett med det! =)
  Tuuuuuuuuuusen takk for flott gryteklut som kom i posten i dag. Gleder meg også til en god kopp te i morgen tidlig. Har skrevet og linket i bloggen min, men det kommer bedre bilde på Ravelry i morgen eller fredag. Ha det fint så lenge. Klem ToneB.

  SvarSlett
 6. Ooo! Det med gullfat, frukt og lys burde man jo nesten adoptert inn til heimen!
  Ser snopete ut :)

  SvarSlett