mandag 10. oktober 2011

Markedsundersøkelse igjen...


Hvis alt går som normalt, og det er det jo greiest at det gjør sånn til hverdags, vil denne bloggen runde to hundre tusen besøkende i løpet av høsten. Oj oj. A's almanakk er en liten og beskjeden blogg i et lite og beskjedent land, og 200 000 høres ut som et veldig stort tall for meg. Kanskje får bloggen 300 følgere omtrent samtidig, hvem vet.

Dette må jo feires - men hvordan? Hadde det ikke vært for alle dere som stikker innom her og legger igjen koselige kommentarer og holder meg i gang, hadde det ratt ikke blitt noen blogg, og derfor kan dere få være med og bestemme. Det kunne jo vært gøy med et realt kaffeslabras hos Annepålandet, jeg som har så mange kaffekopper - men det har jeg ikke plass til. Så jeg tenkte meg en giveaway i stedet. Men HVA vil dere vinne? That's the question. Garn? Bøker? Grytekluter? Strikkepinner? Te? Sjokolade? Heder og ære?

Et helt åpent spørsmål, der svaret ikke behøver å være et av de ovennevnte alternativene. Slå dere løs! Hva er best i en giveaway?

(Bildet forestiller naboens japanske lønn på en solskinnsdag. Jeg lå nesten på ryggen i oppkjørselen for å få med den vakre høsthimmelen - som er helt naturlig og ikke photoshoppet med i det hele tatt, og etter det har jeg i grunnen hatt ganske vondt i ryggen. Vakkert med rødt løv mot blå himmel - men nå har alle bladene blåst av og pynter opp rundt omkring i nabolaget i stedet. Fint det også! Og i dag må jeg til kiropraktor, stønn...)

21 kommentarer:

 1. Hos deg må jo grytekluter være den ultimate gaven. Og gratulerer på forskudd!

  SvarSlett
 2. Jeg holder også på grytekluter ;-)
  Jeg kan se at jeg ikke er følger på din side, men det gør jeg noget ved nu :-))
  Forresten så har jeg fulgt dig meget længe via google reader :-)
  Ha´en god dag.

  SvarSlett
 3. Jeg er kanskje litt kjedelig, men jeg ville nok blitt gladere for garn enn for grytekluter. Med grytekluter som en god nummer to. Jeg tror at det er et poeng at gavene ikke er noe du bare kan gå ned i nærmeste butikk å få tak i, men at de er litt eksklusive (uten at det skal bety dyrt). Lykke til med avgjørelsen. Alle besøk, kommentarer og følgere er deg vel fortjent - du er en stor inspirasjon for mange!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Jeg siger, som Lise og Jane - det optimale må være grydelapper.
  Ha' en fin uge :-).

  SvarSlett
 5. Hva med et hjemmelaget skjerf nå som det blir kaldere og kaldere i lufta? Evt et skjerf-kit med garn og oppskrift og kanskje en pynterose eller noe. Grytekluter er jo noe vi kobler med deg da, så noe stilige grytekluter hadde ikke vært å forrakte! :)

  SvarSlett
 6. Giveaways er alltid like morsomt å være med på, og alltid like spennende å følge med på om man vinner eller ikke! Jeg vil si at som garnfetishist er det alltid stas med garn, men bare det å vinne noe i seg selv er jo utrolig morsomt, og da blir selve premien underordnet!

  SvarSlett
 7. Grytekluter hadde vært toppen da, garn er alltid populært og strikkebøker, men det sistnevnte koster jo gjerne litt.

  Uansett: nydelig bilde med det rød mot det blå. Vi har også plantet japansk lønn, men ingen mulighet til å åle seg under foreløpig/heldigvis. Ikke så røde blader heller.

  Høyt og fortjent besøkstall! Ha en fin uke også håper jeg kiropraktoren tar bort ryggvondten. :)

  SvarSlett
 8. Patentskjerf! siden jeg er misunnelig på dattera di sitt, og gir opp altfor lett når jeg skal strikke et selv...

  SvarSlett
 9. Gratulerer. Jeg har ikke hatt riktig så mange som deg, men jeg syns det er utrolig mange alikevel. Husker da det hadde vært 500 besøk på bloggen min og jeg syntes det var ufattelig mange.
  Jeg sier også grytekluter, men også andre Annepålandetdesign som er kjempepopulære sånn som halvvantene dine f.eks. Du har jo noe å velge i.

  SvarSlett
 10. Regner med de fleste som leser her er håndarbeidsinteresset, så garn er jo en inntertier - kanskje noe som ikke er så lett å få tak i her hjemme? Jeg var så heldig å få en pakke av Pinneguri en gang, og da hadde hun kjøpt meg et av favorittmønstrene mine fra Ravelry (hun hadde kikket på lista mi), uventet, morsomt og omtenksomt.

  SvarSlett
 11. Du lager jo så mye fint, så et eller annet hjemmelaget er jo flott. Her synes jeg grytelappene dine er et fint alternativ. De er liksom blitt et varemerke for Annepålandet :)

  SvarSlett
 12. Grytekluter hva det første jeg tenkt på. Dine grytekluter er så fine. Det er alltid artig med noe som er laget fra den som har give awayen. Jeg ser at det er flere som har den samme meningen.
  Gratulerer så mye med kommende jubileum.
  Nydelig høstbilde du har tatt!
  Ønsker deg en fortsatt fin dag!
  Pernilla

  SvarSlett
 13. Vakkert høstbilde! Naturen overgår fantasien, noen ganger.
  Gratulerer med fortjent besøkstall. Moro! Hva med å la vinneren velge mellom garn eller en -to hjemmelagete gaver?

  SvarSlett
 14. En nydelig lønn i verdens fineste farge, det er vi vel enige om, begge to?
  Giveaways er morro. Det er vel bare å finne på et eller annet, det, så hiver folk seg på. men det er jo litt spennende med noe hjemmelaget, feks......

  SvarSlett
 15. Så fine tall du har :-) Grytekluter er vel litt ditt varemerke ;-)

  Nydelig bilde - håper ryggen berger :-))

  Ha det fint - klem Siv

  SvarSlett
 16. Oi, oi, oi det var mange det.....ikke så rart, at så mange vil besøke deg, du har det jo så koselig! Jeg går for gryteklut, patentskjerf eller sokker!

  SvarSlett
 17. Gratulerar till alla besöken på bloggen! Det skulle vara jättekul att få grytlappar. Jag har inte så många "personliga" utan de är ganska tråkiga.

  SvarSlett
 18. Gratulerer med besøkstallene - det er jo bare utrolig gøy da!
  Men det er også stor glede å kikke innom her, for det er både spennende prosjekter, historiske fortegnelser og småglimt fra hverdagen, en hyggelig miks. Så den ultimate giveaway'en fra deg må jo være noe som er typisk Annepålandet - noe du har laget og promotert (gryteklutene dine, pulsvantene, de svenske vottene...)
  ...og at du fortsetter å blogge her selvfølgelig!

  SvarSlett
 19. Nå har jeg oppdatert meg litt her inne, hehe, og har kost meg og ledd litt og mimret litt. Jeg er også opptatt av ord og språk, så det innlegget likte jeg godt. Men hjelpemeg som du hekler til den duken da gitt. Og pass på armene dine!
  Give-away er jo kjempespennende. Grytekluter er jo alltid morsomt, men med tanke på armene dine, bør du kanskje finne på noe annet?
  Hva med en litt sammensatt pakke? Garn, mønster på gryteklut og litt sjokolade, kanskje?
  Ha uansett en fantastisk bloggehøstdag. Klem =)

  SvarSlett
 20. Gratulerer på forhånd - det varer sikkert ikke lenge før du er der!
  Give-away er jo gøy,og hvis jeg skal velge ville det blitt et par av dine fantastiske grytekluter eller garn.

  SvarSlett