torsdag 16. juni 2011

Ville bare si...

.. at jeg har problemer med å legge inn kommentarer hos noen av dere. Hos andre går det helt fint, og hos noen går det av og til. Hos Strikk og tøys og Kreativ Stil går det absolutt ikke, det er helt umulig. og jeg har prøvd ganske hardt faktisk, for å få kommentert på mye av det fine dere lager! Det går rett og slett ikke. Jeg vil, jeg vil, men jeg får det ikke til.

14 kommentarer:

 1. Hmmm - skal tro om det er noe jeg kan gjøre med det? Merkelig.....men takk for tanken :-)

  Sokkene dine var forresten ultrakule - det siste paret og jeg likte din imponerende kollage og oppsummering. Imponerende!

  Jeg må forsøke å hente meg inn på den samstrikken nå, kjenner jeg - ellers kommer høsten og så jula og tar meg :-)))

  SvarSlett
 2. Jag har hört många som haft problem att kommentera på sistone. Det tycks ha med att göra vilken sorts kommentatorsruta bloggen har. Det går i pop-up rutor men inte i andra. Skumt!
  säger
  Margareths

  SvarSlett
 3. Jeg har også hatt problemer i det siste, får beskjed om å logge inn på blogger, men når jeg gjør det, hjelper det ikke allikevel. Har ikke lagt merket til om det er spesielle blogger, en gang fikk jeg det forresten til litt senere på samme blogg. Så blir det spennende om jeg får lasta opp denne kommentaren, da...

  God natt!

  SvarSlett
 4. Er det derfor det er så stille??? Synes det er veldig lite besøk, kanskje vi alle har "problemer". Uffda.

  SvarSlett
 5. Hei!! Samme her!! Ganske irriterende!! Ha en fin helg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 6. Det er temmelig frustrerende å ikke kunne kommentere når en ønsker det. Opplever det jeg også, men har funnet ut at noen ganger så går det an å klikke på navn/nettadresse og skrive der. Da legges kommentaren inn.
  Flotte rødstrømper du har strikket. Håper det er greit at jeg lar meg inspirere. Satt og letet etter et mønster til et "spraglete" sokkegarn.

  SvarSlett
 7. Så snodig! (Tusen takk for fine ord forresten!)

  Husker du har nevnt det før. Kanskje jeg skulle prøve å endre kommentarene mine til pop-up slik en tipset om her?

  SvarSlett
 8. Da har jeg endret til pop-up og tatt bort ordbekreftelsen. Spent på om det har noe å si...

  SvarSlett
 9. Jeg har hatt samme problemet, og det kan virke som om det er noe tull i mellom nettleseren Explorer 9 og Google Blogger. Her startet i alle fall problemet etter at jeg oppdaterte nettleseren. Jeg blir stadig logget ut av Blogger, og får ikke lagt igjen kommentar hos de som har passordbekreftelse.

  Nå har jeg begynt å bruke Google sin egen nettleder Crome, og da går alt så meget bedre. Beklager Explorer, dere mista minst en bruker på dette tullet. Prøv det du også, Anne! Lykke til!

  SvarSlett
 10. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 11. Takk for tips og kommentarer alle sammen!

  Siri - det funket! Nå kan jeg legge inn kommentarer hos deg - hurra!

  DuBedåre - nå har jeg lagt inn Crome, så får vi se hvordan det går. Anbefaler alle som har problemer å sjekke duBedåres innlegg på bloggen hennes - nyttig! Takk!

  SvarSlett
 12. Herlig! Godt det løste seg :-) (Har byttet til crome selv nå) Kanskje det er flere som har hatt problemer med å kommentere? Har igrunn ikke tenkt på det, men regnet med at innleggene mine ikke var fullt så interessante å kommentere samt at de fleste gjør annet enn å sitte ved en pc når sommeren nærmet seg ;-)

  Riktig god helg, Anne!

  SvarSlett
 13. Jeg har gjort det samme og får nå kommentarer av folk som ikke fått det til før.
  Ser at du etterlyser dine favoritter, hvis det er det jeg mener med favoritter så har de byttet plass og ligger nå i mappen oppe til høyre som heter "andre bokmerker"
  Ha en riktig fin helg!
  Pernilla

  SvarSlett