onsdag 15. juni 2011

I henhold til plan...

Jeg hadde en plan, og foreløpig har jeg greid å holde meg til den. Det er ganske lenge til meg å være, egentlig. Planen for forrige uke - uke 23 - var å strikke ferdig de blå sokkene jeg begynte på på strikketreffet hos Projo. Og det har jeg gjort. Og som jeg skrev for et par innlegg siden - SKO må det også være! Sko er en viktig rekvisitt, og jeg tok de som sto nest nærmest døra.


Sko: Sønnens fine blå naik str 44. Litt store, men de matcher sokkene perfekt! Litt synd at man nesten ikke ser sokkene...
Sokker: Paraphernalia
Garn: Blauband sokkegarn fra Froelichwolle, som jeg vant hos Vilma nylig, knallfin blåfarge!
Pinner: 2,5
Terningkast: 5


Oppskriften er gratis på Ravelry. Og selv om flettemønsteret ser litt krokete ut, er det veldig enkelt å strikke. Jeg ville ha litt kortere sokker, og kuttet en mønsterrapport på skaftet. Garnet er et nytt bekjentskap - det kan minne litt om Arwetta, men dette garnet deler seg ikke sånn som Arwettaen når man strikker - det er rett og slett en drøm å strikke med, og resultatet ble veldig lett og luftig. Dette er en ny favoritt - Vilma hadde funnet garnet på Sommerfuglen i København.

Ledig strikkepose

Og da jeg hadde strikket ferdig de BLÅ sokkene, strikket jeg ferdig de RØDE også i samme slengen. Dem kommer det en snutt om i morgen. Og hva skjedde da jeg fikk en ledig strikkepose? Begynte på et nytt par sokker, LILLA denne gangen. Nei, jeg er nok ikke helt ferdig med å strikke sokker enda...
(Strikkeposen er fra Stickfrossa, forresten - velbrukt og fin. Og strømpepinnene (15 cm) er fra Addi - best sokkepinns there is!).

Ha en finfin!

9 kommentarer:

 1. Æ e imponert! Utrolig flotte sokker, men jeg kommer jo aldri igang med sokkestrikking...så jeg nyter bare synet av hva du og flere lager:O)

  SvarSlett
 2. Utroligt fine sokker, disse blir lagt på min strikkeliste. Nåer jeg spent på de røde og de lilla. Jeg har og strikketilbehør fra Stickfrossa, lekre ting hun lager.
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
  Pernilla

  SvarSlett
 3. Fin fine sokker og flott pose ;)

  SvarSlett
 4. Så fine sokker! Ja, det er lett å få dilla når en finner et mønster en liker. Disse blir nok fine i alle farger!

  SvarSlett
 5. Herlig blåfarge på sokkene og jeg ler litt av de matchende skoene dine! :D Legger du virkelig opp til enda et par sokker?? Mønstertilganen på sokker er tilsynelatende uendelig, så det er ingen fare for å gå tom hvertfall! :)

  Ha en fin torsdag! :)

  SvarSlett
 6. Du er hetl rå med alle sokkene dine. Men fine blir de. Og den blåfargen er bare så flott.

  Jeg nåtte ta en liten pause fra sokkestsrikken, men jeg er inne i en stim jeg også. Tror du at det kan være noe i luften? :)

  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 7. Så flotte sokker. Og sammen med skoene ble det jo ekstra fine bilder også. At du startet på et nytt sokkepar når strikkeposen var ledig er jo helt forståelig...

  SvarSlett