tirsdag 14. juni 2011

29 par sokker - en oppsummering...

Her er sokkene jeg strikket i 52 Pair Plunge IV, rubbel og bit.


Samlet på ett brett, ser det jo ganske mye ut - selv om jeg ikke nådde målsettingen om 52 par. Og en ting er sikkert: Jeg forbedret i hvert fall min personlige rekord med ganske mange par.

Prosjektoppsummering på Ravelry her (foreløpig ikke helt oppdatert, men det kommer, det kommer).

Det rare er at jeg fortsatt har lyst til å strikke sokker...

Ha en finfin dag!

12 kommentarer:

 1. Imponerende! Jeg tror det var lurt at det ble 29 og du fremdeles hadde sokkestrikkelysten i behold, har skjønt at noe sånt enten kan gi voldsom sokkedriv eller få sokker i halsen for all fremtid.

  Sokkeskole har det jo også blitt, du driftige dame!

  SvarSlett
 2. Jeg syns det er imponerende med 29 par! Og mange fine par har du strikka. Sjøl er jeg ikke så glad i å strikke sokker:o) - og 52 høres forferdelig mye ut i alle fall!

  SvarSlett
 3. Jeg syns du har fått laget mange fine sokker. Jeg kunne aldrig klart 52 stk men nå føler jeg at det og strikke sokker kan være artig. Dette med hjelp og inspirasjon fra andre sokkestrikkere deriblandt deg.
  Artig og slå sin egen rekord. Min er ikke så vanskelig og slå, kan telles på en hånd. Så ny rekord blir det snart for min del og.
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
  Pernila

  SvarSlett
 4. Så mange flotte sokkepar du har strikka! 29 par, litt av en bragd! Og så har du jo så mange flotte mønstre på sokkene dine:)

  SvarSlett
 5. Mange flotte sokker her!! Jeg skal ta meg god tid en dag og finne meg et nytt favorittmønsker blant dine 29:-)

  SvarSlett
 6. Hei!! Jeg synes 29 par er kjempebra!! Du har sokker så det holder selv om du gir bort mange!! Annek:-))

  SvarSlett
 7. Litt av en bragd å ha strikket 29 par sokker! Men det er jo så mange ulike å strikke, så skjønner godt at du har lyst til å strikke flere! Ser noen kule rød med hvite prikker bak der, ser skikkelig lekre ut! Ha en fin dag

  SvarSlett
 8. Du verden så mange flotte sokker du har strikket!
  Jeg har liggende både garn og mønster til diverse mønstrede sokker - men velger alltid å gjøre det enkelt når det kommer til stykke... Men her er det lett å bli inspirert - så takk for at du viser frem! ;)

  SvarSlett
 9. Jeg tildeler dig hermed ÅRETS sokke award , godt gået !!

  SvarSlett
 10. Litt av en samling sokker; du har vært kjempeflink ! Men så er det gøy å strikke sokker; enkelt og greit, og lett å ha med seg også :-) Ha en fin dag !

  SvarSlett
 11. Det ER gøy å strikke sokker!
  Og du har gitt meg masse inspirasjon til å fortsette å strikke sokker!
  Det er en fryd å se dine verk :-)

  SvarSlett