tirsdag 7. juni 2011

Jeg har en plan...

Stort sett er jeg ganske planløs, men en gang i blant hender det jo at man må ta tak...

Hadde Guiness' rekordbok hatt en egen seksjon for strikke-UFOer, hadde jeg nok vært øverst på lista der. UFO-dronninga, det er meg det. Jeg kan ikke si at det plager meg nevneverdig, men det tar jo plass da. Dessuten har jeg ikke flere ledige strikketøyposer (og jeg har mange fine poser, fra diverse flinke sy-damer).

Så nå er planen å strikke ferdig ett prosjekt pr uke i sommer. Denne uka (uke 23) er planen å strikke ferdig de blå sokkene jeg begynte på på Projo-strikketreffet. Neste uke er planen å gjøre ferdig Den Forbannede Beatnik-genseren. Lenger frem har jeg ikke planlagt foreløpig - man kan ikke starte ut for hardt heller.

I stedet for et avslørende bilde av UFO-haugen min, får dere et fint bilde av porselensblomsten, som har blomstret så vakkert i det siste. Det er virkelig snilt gjort av den å blomstre litt i ny og ne, for den får så som så med stell tilbake. Anbefales for surrehuer som ikke husker at blomster er levende vesener som gjerne vil ha en skvett vann i ny og ne. Denne har jeg hatt i årevis, etter å ha rappet en stikling fra en plante på jobben langt tilbake i forrige årtusen. Det tok noen år før den bestemte seg for å begynne å vokse, men siden har den greid seg selv. Selvstendige planter liker jeg! Og vakker som få, det er den sannelig. Men nå skal jeg strikke - hej då!

13 kommentarer:

 1. Lykke til med den fine planen! Gleder meg til å se fullførte UFOer. Jeg angriper utfordringen på en litt annen måte - nemlig med å sy flere strikketøyposer ;-)

  Tusen takk for bilder av den fine porselensblomsten! Min bestemor hadde en slik, og jeg synes de er så utrolig fine! Tror jeg må skaffe meg en selv.

  SvarSlett
 2. Oj, så flott plan! Artig plante dette, jeg hadde et innlegg om min i går! =)

  SvarSlett
 3. Kan du ikke komme og strikke ferdig ermet på genseren min som ligger på sofaryggen, pluss den andre genseren som også ligger der og som skal ha heklekant nederst og - vel i det hele tatt. Den dronningtittelen der må du nok dele med flere.

  Nydelig blomst.

  SvarSlett
 4. Hahaha...morsomt å lese at det er flere med store UFO-hauger. Jeg elsker å begynne på nye ting, mens jeg er dårlig på å fullføre, for innen jeg kommer så langt har jeg jo blitt inspirert til å begynne på flere nye ting. :) Så det var en god idé å ha et slik sommerforsett. Lykke til. Og jeg gleder meg til å se masse ferdig strikk framover. :)

  SvarSlett
 5. Gjett omjeg kjenner igjen fenomenet. Vel - nå har ikke jeg så mange UFO'er for øyeblikket, men jeg sliter enda med garnlageret.

  Nå har jeg samlet sammen det som er av rester ullgarn og strikker spraglete ullsokker til neste vinter. Galskapen lenge leve :-)))

  Lykke til med gjennomføring av planen. Gleder meg til du skal presentere mange fine strikkeprosjekter fremover :-)

  SvarSlett
 6. Nydelig porselensblomst, men et bilde av UFO-haugen hadde vært vel så interessant. Eventuelt til skrekk og advarsel, selv om det skal mye til å skremme de fleste garvede strikkere. Har inntrykk av at det finnes mange digre ufo-hauger rundt. Så alene er du nok ikke! :)

  Lykke til med ferdigstilling! :)

  SvarSlett
 7. Jeg liker ideen din:) For en nydelig blomst, høres ut som den er litt som orkideer. De hangler av gårde med lite stell og så plutselig den blomster prakten:)

  SvarSlett
 8. Hei!! Ufo haug!! Du er ikke alene for å si det sånn..... Vi er nok mange som sliter med det samme!! Fin blomst!! Jeg hadde en sånn engang for lenge siden, men jeg kan ikke huske om den blomstret. AnneK:-)

  SvarSlett
 9. Hei... :O)
  Flott blomst, men jeg hadde likt å se bilde av UFO haugen din også, særlig hvis den er så stor at den kan komme i Guiness... :O) For akkurat den tittelen er det mange som konkurerer om... *latter*

  I gåår kikket jeg også igjennom min ufohaug, fordelte de i tre hauger. 1. haug: de jeg skal prøve å gjøre ferdig nå i sommer(før ny strikkesesong begynner)2. haug: de som skal fortsette å være ufo'er. 3 haug: helt håpløse prosjekter(alt blir rekt opp igjen og garnet brukt til noe annet...)

  Lykke til med ditt UFO prosjekt... :O)

  klem

  SvarSlett
 10. Det var jo en smart sommerplan du har... Hadde vært morro å se bilde av ufohaugen, men vi får vel se resultatet etterhvert som det blir ferdig. Lykke til! Porselensblomster er fine, men jeg synes de lukter litt rart.

  SvarSlett
 11. Jeg har prøvd og ta meg av UFOer før men det gikk ikke så bra og nå har de bare blitt fler. Noe som jeg lurer på er når blir et prosjekt et ufo egentlig. Det man nettop begynnt og strikke på er og uferdig, men ikke vil jeg kalle det en UFO.
  Må man strikke på det minst en gang i uken for og holde det unnen UFO titteln eller hva har vi egentlig for regler og gå etter her???
  Lykke til!
  Pernilla

  SvarSlett
 12. Kanskje porselensblomst er tingen? Plantene her får stort sett lange ørkenperioder samt flomvarsel idet samvittigheten slår inn. Jeg har ikke arvet slektas grønne fingre, definitivt.

  SvarSlett
 13. Kunne godt ha gitt det konkurranse når det gjelder antall UFO'er altså, finnes ett stort antall av de her i huset også...
  Da ikke klarte å stable mer oppå den store strikkeveska min, fylte jeg liksom godt opp en til, og jammen er det ikke topp på den også. For ikke å snakke om det som har falt av og ligger ved siden av.

  Bli med på fotoleken i bloggen min da, hvor man viser bilde av ett PågåendeProsjekt hver Onsdag :)

  Det hjalp i alle fall på motivasjonen min til å ta tak i de, og få unna noen.

  SvarSlett