onsdag 25. august 2010

Oj...

Jeg så på nyhetene i dag at Legemiddelverket mistenkte at svineinfluensavaksinen var årsak til flere nye tilfeller av narkolepsi hos barn. Oj. Jeg håper de undersøker saken grundig og er helt sikre på hva de driver med før de bruker denne vaksinen igjen. Narkolepsi bør man ikke få hvis man kan unngå det. Jeg snakker av erfaring.

Red: Narkolepsi er en sykdom som varer livet ut. Pr i dag finnes ingen måte å kurere det på. Det påvirker livsutfoldelsen i stor grad - og er spesielt vondt å slite med for barn/ungdom selvfølgelig. Det er derfor jeg syns man bør være ekstra varsom her i forbindelse med svineinfluensavaksinen.
Jeg vet hva jeg snakker om - jeg har narkolepsi selv, hver dag, resten av livet. Jeg kunne skrive side opp og side ned om hvordan det er, men det gidder jeg ikke. Men gøy er det ikke. Jeg har skrevet et innlegg om narkolepsi her, om du er nysgjerrig.

9 kommentarer:

 1. Jeg tror på den anbefalingen! Jeg har vært i kontakt med en som har fått utmattelsessyndrom av svineinfluensavaksinen. Så min store skepsis til vaksinen var ikke helt ubegrunnet. Skummelt med sånne konsekvenser!

  Ha en fin dag! :) (Ser du er seint oppe, mens jeg våktnet 04.30 i dag, gjesp...)

  SvarSlett
 2. Jeg har vært fascinert av narkolepsi helt siden jeg så "My Own Private Idaho" for snart 20 år siden, men aldri møtt noen som har erfaring med det selv.

  SvarSlett
 3. Det er mye skummelt man kan bli vaksinert MOT også, så det er ikke godt å vite, alltid. Man må forholde seg til statistikken, rett og slett, og det norske vaksineprogrammet for barn er i hvert fall sikkert og godt og det er tryggere å bli vaksinert enn å la være.

  SvarSlett
 4. Huff så skummelt. Høres slitsom ut hvertfall med narkolepsi. Så bra at du ikke sliter med det fremdeles (forstod det slik ut fra teksten..).

  SvarSlett
 5. Hobbyvenn: Jeg uttrykte meg uklart. Narkolepsi har man livet ut. No cure.

  SvarSlett
 6. Ja bivirkningene er ikke til å kimse av, det er ikke bare bare å sprøyte inn masse skitt i kroppen for å unngå å få influensa. Nei, jeg skal ikke legge ut om alt jeg mener om vaksine her - du har ikke ork til å lese det hele :-) Håper iallefall inderlig at de tar feil, og at de tilfellene med narkolepsi de har funnet til nå skylles andre ting enn vaksinen.

  SvarSlett
 7. Jeg håper inderlig de tar feil og at det ikke er vaksinen som er skyld i de nyte tilfellene av narkolepsi.
  Ser i innlegget ditt nedfor hvor du har kjøpt Kusmiteen. Det er skikkelig god men ikke til å få tak i her i byen. Neste gang jeg er i Oslo får jeg ta meg en tur til Grünerløkka.

  SvarSlett
 8. Uff-og-usj, for svineri man skal være nødt å forholde seg til i denne verden ;(
  La oss NYTE det eneste livet vi VET at vi har, hver dag. Det kommer ikke i reprise!
  Kos deg i helgen!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 9. Hei Anne! Jeg er innom for å takke for din hyggelige kommentar hos meg, og for å ønske deg en fin helg.

  Klem fra Sylke

  SvarSlett