torsdag 1. april 2010

Everyone needs a friend sometimes...

Alle kan trenge en god venn av og til. En som man kan dele gleder og sorger med. En som er der når du trenger ham (evt. henne). En som godtar deg akkurat som du er. Som lytter uten å avbryte. Som trøster og oppmuntrer, alt ettersom. Med andre ord -  en riktig koselig venn av den gode, gammeldagse sorten. Ofte tar venner altfor stor plass - men her har du en venn som tar liten plass, og som oppfyller de fleste av kriteriene over:


Hils på Bamse! En kjekk og grei og hendig liten venn som stiller opp på kort varsel - og som kan puttes i lomma og tas med overalt om nødvendig, som ikke breier seg og som har med egen sovepose.


Måler kun 8 cm fra topp til tå og veier 8 gram, inkl. polyestervatt. Strikket i Regia Softy på pinner #3, etter oppskrift fra denne boka. (Boka finnes visst på norsk også).Denne fikk Dattera. Hun er eneboer, og kan alltids trenge en trofast venn i hverdagen. Men selv om jeg har en å dele dagene med, har jeg lyst på en jeg også, for den er så søt! Heldigvis er det litt garn igjen, så da gjenstår det bare å strikke en til.Fortsatt god påske - og spesielt til alle oss som feirer hjemmepåske i regnværet!

 

11 kommentarer:

 1. Å, så veldigkjempeenormt søt. Nå skulle man gjerne vært en i familien.... håper han og resten av hans familie får en fin påske!

  SvarSlett
 2. En søt og trofast liten venn dette. :)

  GOD PÅSKE!

  SvarSlett
 3. Artig :)Jeg sender deg noe av det flotte vær vi har i dag ;)

  SvarSlett
 4. Really lovely! Great fothografies.

  SvarSlett
 5. Söt liten vän i sol och regn. Glad påsk

  SvarSlett
 6. Så SØT!
  Ein koselig venn å ha.

  Kos deg videre i påsken.

  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 7. Så koselig og søt liten tass;) Denne skjønner jeg ble populær!

  Flott lue under her også!!
  Kos deg i regnet, det regner her også;)
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 8. Nydelig a ,-)
  Fikk "Dance with a Stanger" på innerhøret av det du skrev.

  SvarSlett
 9. Ein søt liten venn du har laga der! Ha ein fortsatt fin påske:))

  SvarSlett
 10. Helledussen, så liten og søt! Og kule bilder, jeg elsker blogger med kule bilder :)

  SvarSlett
 11. For en herlig liten type. Meget sjarmerende og 'huggable' selvom han er liten; ga meg ett smil på en vanlig onsdag ihvertfall.. :-))). Hilsen fra Nederland...

  SvarSlett