fredag 23. april 2010

Hei igjen...

Kom plutselig på at jeg har vært så utrolig heldig å få en hel del awarder i den senere tid. Tror jeg har vært innom hos alle som har gitt meg en award og takket etter hvert, men skulle jeg ha glemt noen, beklager jeg virkelig og takker hermed! Jeg blir veldig, veldig glad, og setter utrolig stor pris på dette. Men - som det surrehue jeg er, har jeg glemt å blogge disse etter hvert. Det er et godt stalltips, folkens: Blogg awarder så fort som mulig!!! Det gjorde ikke jeg, og nå husker jeg sannelig ikke hva jeg har fått av hvem, når og hvor. Det er litt flaut - men uansett, STOR TAKK til alle som har gitt meg en award, dere er de beste!

Så lurte Synnøve Olava på om jeg ville dele oppskriften på gryteklutene som hun vant her på bloggen nylig. Oppskrift og oppskrift, fru Blom. Jeg bare ser på den forrige grytekluten jeg heklet, og hekler sånn ca maken. Men det er MANGE som har spurt etter en oppskrift, særlig en hel haug med amerikanere, etter at jeg deltok i Den Store Gryteklut-swappen i fjor. Noen drevne heklere har knekt koden uten oppskrift, f eks Bea og Knitnetty. Jeg får vel knote ned en slags oppskrift. Problemet er at jeg syns det er så kjedelig å skrive oppskrifter - det er mye morsommere å hekle! Så jeg lover ingen ting, men jeg skal se på saken... (Det har jeg visst sagt før også, hehe).

Så mente Gamleheksa at det var lurere å strikke sokker i FARGET garn, ikke i hvitt. Så sant, så sant. Jeg er ikke spesielt opptatt av å vaske gulv jeg heller. Jeg har på det instendigste instruert Dattera til IKKE å gå i sokkelesten (hun bor på hybelbygg, så jeg tror det var smart) - så hvis du leser dette, K, husk å bruke slippers!!! Hilsen Mamma. Kos og klem. Og natta.

9 kommentarer:

 1. Hehe, nå hørtes jeg rent ut som en sur, gammel tante. Jeg er forsåvidt det også da, men... ;) Glemmer aldri da Snuppa var lita og hadde hvite, flettestrikkede strømper. Vi var på besøk hos ei gammel dame og tok selvfølgelig av skoene inne. For å si det sånn, de strømpene ble aldri brukt mere. Ullvasken tok ikke knekken på den grå-brune fargen der :)
  Har du observert noen forskjell i nuppinga på melert og ensfarget STERK? Mine blåmelerte sokker holder mye bedre enn de ensfargede sokkene.

  God helg - med nyvaskede golv, hehe.

  SvarSlett
 2. Joda vi ønsker oss den oppskriften - alle sammen hehe. Men det er ikke alt man ønsker seg som man kan få, og slik er det bare :-) God helg Annepålandet!

  SvarSlett
 3. Jeg har hvitt garn liggende - og de har jeg tenkt å strikke sokker av - fordi jeg tror jeg vil bli elegant og vel - smussfri? Vi lever i håpet. Datteren sine ble i hvertfall skikkelig fine. Helt nydelige faktisk.

  Jeg har gjort akkurat det samme som deg. Jeg har fått flere awarder og nå har jeg glemt hvem jeg fikk dem av og hvilke jeg fikk. Det er rett og slett flaut. Jeg ser det er mange som har lagt ut at de ikke vil ha dem og jeg tenkte litt på å gjøre det samme, men det er jo så koselige og få.

  Man må bli flinkere til å blogge dem. Harde bud, men det må bare gjøres. :)

  Ha en super helg.

  SvarSlett
 4. Først: Aldeles nydelige sokker i innlegget under! Det må da trengs en uendelig tålmodighet for å lage så lange strømper, også to stk! Datteren må helt klart ha på slippers når fin-strømpene er på!

  Her pirker du bort i min litt dårlige samvittighet også siden jeg har gjort akkurat det samme. Veldig hyggelig å få awarder, så jeg takker pent også blir det med det...

  Sist men ikke minst: Garnet har kommet vel frem og fått et nytt og godt hjem. Helt nydelige blåfarger! Tusen hjertelig takk!

  God helg Anne! :)

  SvarSlett
 5. Nydelige lsngsokker! Og du har jo strikket et grepa fint monsterskjerf!
  Og jeg skjønner at de over der vil ha oppskriften på gryteklutene dine, de er knallfine!

  SvarSlett
 6. Ser du har vært produktiv her og fått til både sokker, skjerf og votter. Med mange herlige farger. Ønsker deg en fin helg :)

  SvarSlett
 7. Nydelige strømper under her!
  jeg har også sett på gryteklutene dine, de er flotte!

  kos deg i helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 8. Fantastiske lekre sokker i det forrige innlegget ditt, altså!! Hmmm...jeg har også noe hvitt, les ubleka sokkegarn liggende her, og det blir nok strikket av. Man får heller ta med slippers(he he) når man er på fremmedbesøk! ;)
  Jeg har hatt dilla på disse heklede nålputene hele uka nå, og det er deilig å bare hekle ivei. Jeg liker også å improvisere, det er jo det som er det morsomste med håndarbeid. Å skape noe selv!
  Snart er det trekning inne hos meg......

  SvarSlett
 9. Du har egentlig rett i at man ikke trenger noen oppskrift. Det er jo bare rundt og rundt ;-) Men jeg har ikke klart å finne ut av hvordan taggene hekles. Er det staver som hekles sammen? Noen tips der, eller?

  Jeg må også hive meg inn i gjengen som er imponert over knestrømpene. Luddi å strikke knestrømper av Kerrtu-mønsteret :)

  SvarSlett