mandag 5. april 2010

I manns minne...

Dette har vært den lateste påsken i manns minne. Eller i det minste i mitt minne. Den våteste også, antakelig. Jeg har sittet inne og drukket glohet te og sett ut på regnet, strikket litt og pratet med Dattera. Det ble kosesokker til Dattera, som har vært syk. Strikket i Regia Softy på pinner #3,5, det gikk med 85 gram. Man kan si hva man vil om dette garnet, men jeg liker det, jeg.


Og nå skinner sola!

10 kommentarer:

 1. Oj, såna sockor skulle mina döttrar Älska. Har missat det garnet- har kanske inte direkt letat efter det heller ;) Nallen är också väldigt söt!

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at det er flere som har hatt en lat påske! :) Sokkene så gode ut, nesten som de er laget av pusete frotté.

  Det høres ut som du har klart å nyte påsken til tross for det begredelige været! Ha en fortsatt god påskekveld! :)

  SvarSlett
 3. Har ikke vært borti det garnet, men det ser jo utrolig mykt og godt ut, i hvert fall!

  SvarSlett
 4. Påsken har vært lat her også selv om vi har vært på hytta. Man blir litt lat når det bare snør og eller er tåke ute. Da blir det så mye greiere å være inne og kose seg foran peisen med et strikketøy.
  Det garnet har jeg aldri sett før, men det så jo herlig mykt og kosete ut. Hva er det for noe - ull? eller blandingsgarn kanskje?

  SvarSlett
 5. Parecen muy suaves. ¿Con qué lana han sido tejidos?
  Rosalía, España

  SvarSlett
 6. Disse så skikkelig myke og gode ut, ideell for litt sykepleie;)
  Nyt siste rest av påska og klem fra meg;)

  SvarSlett
 7. Kose sokker...ser ordentlig gode ut, haper un foler seg litt bedre.
  Jeg har vaert darlig i nesten 3 uker og defor ikke vaert noe flink til a komentere + med denne photoworkshop blir det litt mye.

  Hygglig a se att solen skinner hos deg...gleder meg til sommeren. Vi skal pa ferie til Kauai om noen uker..det skal bli koselig.
  Ha en fin solskinns dag Anne.
  Klem fra Montana.

  SvarSlett
 8. Så herlig og "pusete" de så ut :) Været har ikke vært noe å skryte av her heller i påsken men ett og annet bra øyeblikk har det da vært

  SvarSlett
 9. Flotte sokker!! Har strikka eit par i det garnet og likte det godt:))

  SvarSlett
 10. Jeg liker også dette garnet til sokker. De blir ordentlig myke og gode. Har litt liggende, kanskje det må bli et par til min mamma....

  SvarSlett