torsdag 21. januar 2010

Along og Award...

Litt mer om Julegave-alongen: Nå har jeg lagt til alle som har meldt seg på her på lista i høyremargen. Så er det bare å klikke seg frem og se hva de andre lager etter hvert. Klikker du på selve logoen, kommer du til innlegget der jeg skrev om alongen. Hit kan du linke når du skriver dine innlegg om Alongen. Jeg har vært rundt og besøkt bloggene deres, og ønsker dere alle velkommen! Dette blir bra - og nyttig!

Det er fortsatt mulig å melde seg på - kom igjen!


Jeg har fått en award - fra Muffin. Muffin må være internetts mest kreative og produktive dame - i hvert fall her til lands. Hun både maler, strikker og broderer - og lager mønstrene sine selv. Det er litt ekstra stas å få en award av en så flink dame!!

Det hører med til historien at man må fortelle sju ting om seg selv:

1. Jeg er en høyst ordinær, helt alminnelig og på grensen til litt kjedelig dame i min beste alder, og det skal godt gjøres å finne på noe spennende å fortelle om meg.
2. Jeg er økonom av utdanning, men ikke av natur. Jeg liker ikke tall en gang. Jeg må ha skrudd av hjernen i gjerningsøyeblikket da jeg valgte utdanning. Men det er ikke så nøye, økonomer er som poteten og kan brukes til alt.
3. Jeg har to ekstremt spreke tenåringer på samvittigheten. Hvor de atletiske genene kommer fra, er det absolutt ingen som kan forstå. Miraklenes tid er ikke forbi!
4. Jeg har narkolepsi, men bortsett fra det regnes jeg for å være ganske normal.
5. Jeg har antakelig norgesrekord i neseblod. Med en så blodig bakgrunn, falt det naturlig å bli blodgiver. Det var jeg i mange år, og jeg syns det er litt rart at ikke flere er det - det koster jo så lite og gleder så meget! Etter at jeg ble kronisk syk, ville de dessverre ikke ha blodet mitt mer. Nedtur. Men er du frisk og rask, oppfordrer jeg til å ta en tur til Blodbanken!
6. Jeg er fullstendig blottet for tannlegeskrekk. Jeg er ikke redd for sprøyter, stikk og bor, og jeg har bare vært borti hyggelige, vennlige og netthendte tannleger. Men tannlegeregninger er jeg litt redd for...
7. Jeg er ekstremt lettrørt. Jeg får klump i halsen av alt mulig, og det blir bare verre og verre med årene. Jeg lurer litt på hvor dette skal ende hen...

Dett var dett. Teoretisk sett skal jeg nå gi den videre til sju bloggere. Men jeg har sett den på så mange blogger i det siste, så jeg velger i stedet å gi den til alle de som har meldt seg på Julegave-alongen - den er vel fortjent. Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med award! Så morsomt du forteller om deg selv, satt her og smilte ;)

  SvarSlett
 2. Du fortjener awarden!
  En stund siden jeg har vært inne og lest hos deg nå og ennå lengre siden jeg oppdaterte min egen blogg. Men nå har jeg kommet igang igjen og det er så koselig!

  SvarSlett
 3. Deilig og selvransakende. Likte innlegget ditt godt. Kjente meg litt igjen, faktisk.

  SvarSlett
 4. Jeg strikker jo jevnt og trutt og putter det i gavekassa mi. Så hvorfor ikke slenge seg med på Julegavealongen??
  Jeg er med :))

  SvarSlett