tirsdag 8. september 2009

Plutselig tilbake...


Tok meg en liten pause jeg, men nå er jeg her igjen :p

Gemalen og jeg har vært på Samos en tur. Etter en nokså våt og forkommen sommer her hjemme, passet det fint å runde det hele av med en uke i solen.Ixus-en fikk følge med på turen, og her er noen snapshots fra min strandstol. Kameraet er mitt tredje øye.Tilbake i hverdagen kan vi konstatere at nå er sommeren over - det er SLUTT for i år.
Men jeg liker høsten også jeg...


13 kommentarer:

 1. Fy, som du har kost deg;) Blir litt misunnelig....skulle gjerne vært en tur selv;)
  Kos deg med denne høstkvelden; her striregner det;)

  SvarSlett
 2. Godt å ha deg tilbake, greit å vite hvor du befinner deg ;D
  Og høsten er en vakker tid, helt enig, det er bare å nyte de neste 2-3 månedene.

  SvarSlett
 3. Velkommen hjem. Begynte faktisk å lure på hvor du hadde blitt av. Men dette var absolutt et gyldig blogg-fravær. Er bittelitt misunnelig kjenner jeg ;)

  SvarSlett
 4. Det hørtes / så ut som om dere hadde en flott ferie. Ja, sommeren er definitivt over så jeg ønsker deg en riktig finfin høst:-)

  SvarSlett
 5. Vad härligt, jag hoppas du laddade batterierna ordentligt inför vintern och inte tog med dig några konstiga influensa-virus med dig hem. Gott att ha dig tillbaka, har saknat dina berättelser.

  SvarSlett
 6. Så godt da.... med sol.
  Er så glad for at vi tok turen til Hellas i år også, for sommeren her på østlandet har jo ikke vært mye å skryte av. Sol og varme = godt for kropp og sjel (for meg).

  Men i helga har jeg faktisk gått på nysnø;o)

  Enig i at nå kan høsten bare komme, og det har den vel for så vidt allerede gjort ;o)

  SvarSlett
 7. Velkommen hjem:)

  Det så ut som om dere hadde hatt bra vær og det er jo godt siden været ikke har vært av det aller beste her hjemme denne sommeren.

  Flotte steiner på den stranda:)

  PS:
  Er glad du synes det var ok at jeg brukte dine grytekluter som herme/inspirasjonsobjekter. De er bare så flotte de gryteklutene dine!

  SvarSlett
 8. Var det DER du var? Jeg begynte å bli litt bekymret jeg. (kjefte, kjefte)

  Det høres praktfullt ut, sol, sand, strender - jeg vedder på at de har barer nede ved standen som selger drinker i lange, slanke glass også? Så bare vær sånn du så skal du se hvor mange venner du får.

  Og nei da, jeg er IKKE missunnelig.

  SvarSlett
 9. Så fint det så ut! Bilder man ble glad av. Jeg vil også ut og reise.... men ikke om hösten, for da er det så vakre farver i Skandinavia! Jeg får spare reiselysten til i vinter, tror jeg.

  SvarSlett
 10. Å, så herlig!! Det er dere vel undt med den sommeren som vi har hatt :-)

  Godt å ha deg tilbake!

  SvarSlett
 11. Åh det ser da utrolig deilig ut! Har stor tro på at dere koste dere masse ja. Og så kommer du hjem til vakkert høstvær også, bedre kan det vel ikke bli :-)

  SvarSlett
 12. Heisann og velkommen hjem! Synes du var lenge borte, til å være deg! Så flott at du koste deg, og tok med deg vsrmen hjem. To dagen med sol, så deilig! Og i dag har jeg hatt fri, og nytt sola ute.
  Herlige bilder!!

  SvarSlett
 13. Så flott blogg du har! Første gang på besøk for min del, har kost meg her inne :) Og sydenbildene frister gitt! Sitter her og venter på at mamma skal ringe, så vi får bestilt sydentur. Reiser om to uker! :))

  Ønsker deg en fin søndag :)

  SvarSlett