tirsdag 22. september 2009

Mer høstprat...

Hei! Ville bare si takk for alle hyggelige kommentarer til høst-innlegget mitt i går!
Ja, vi er opptatt av høsten. I dag fikk jeg høstløv i hodet da jeg var ute og gikk, og nå sitter jeg her midt i alt rotet mitt og koser meg og strikker og drikker te og leser blogger og surrer rundt på Ravelry - iført Malsen-vesten min som jeg strikket nettopp med tanke på slike hustrige høst-kvelder. Den gjør jobben!

(Sylvia - det er vantene fra deg som såvidt kan skimtes i bakgrunnen - snart ferdige nå! Det går langsomt, men det går fremover! Og fine blir de).
Og ingenting er som å krype under dyna - med gode varme ullsokker på, og høre høstvinden ule utenfor. Natta!

5 kommentarer:

 1. Høsten er bra den, det er bare det som kommer etterpå som ikke er så bra. Hadde jeg bodd et sted med sikker tilgang på snø skulle jeg så visst ikke klage. Jeg elsker vinter MED snø, men uten slik den er her med brun jord, regn og sludd og frost omhverandre er absolutt ikke min favoritt. Og så er det alt mørket, bra med skiftinger i årstidene joda, men det skulle gjerne vært litt lengre tid med lyse kvelder og morgener, vinteren er rett og slett for mørk etter min smak.
  Men høsten med klar og kjølig luft, flotte farger på trær og busker - det er vakkert!
  Likevel er jeg glad jeg bor her oppe i nord:)

  SvarSlett
 2. Jeg har faktisk kommet til at jeg liker høsten jeg også, visste ikke det før i år jeg, eller litt i fjor også kanskje...

  SvarSlett
 3. Hvordan i all verden skulle en greid seg uten ullsokker, også om natta????

  Jeg maser og maser på den lokale garnforretningen om å ta inn STERK, men de har alle mulige unnskyldninger for å vente. Så nå må det bli Jaren-tur og hamstring av garn. Jeg tør nesten ikke bruke mitt første STERK-prøvepar, må liksom holde dem pene til jeg får meg ett til.

  SvarSlett
 4. Så kos det høres ut. Jeg må alltid le litt når jeg hører at noen ligger med ullsokker om natten - det er vel ikke akkurat det mest sexy nattplagget hehe. Her går bihulesaken sin gang. Har vært hos spesialist i dag, og han skal punktere en bihule og dyrke bakterier... En malerisk beskrivelse av hvordan han skulle gjøre fikk jeg med på kjøpet - gleder meg ikke akkurat. Så får vi se - kommer det ikke noe ut av det blir det sannsynligvis operasjon...

  SvarSlett
 5. Jeg liker høsten når det er fint vær jeg. Når det høljer ned, og vinden uler DA er jeg ikke fullt så begeistret. Er egentlig ikke så veldig kaldt enda, men ullsokker er standard utstyr døgnet rundt på meg allerede;)
  Gruer meg til vinteren...
  Ha en fin dag videre , klem :)

  SvarSlett