onsdag 7. november 2012

Gryteklutbytteringen - første runde ferdig...


Da er første runde (oktober) i Gryteklutbytteringen vel overstått. Temaet var "Sommerminner", og jeg fikk denne flotte grytekluten fra Hannesol. Og her er grytekluten som jeg sendte av sted, til Myrtell - jeg valgte også "Sommerminner" som tema:


Forsiden - - -


- - - og baksiden. Sommeren 2012 var veldig våt, og veldig grønn. Alt vokste jo så fint med så mye vann fra oven. En liten blomst ble det også plass til. Og - tross alt - det var jo litt sol også. Sola fikk plass på baksiden. Og dett var dett. Detaljer om garn etc på Ravelry her.


Da er det klart for andre runde i bytteringen (november). Tema denne måneden er valgfritt - enten "Flower Power" eller "Hei hå, nå er det jul igjen". Da er det bare å ta heklenålen fatt.

Ha en riktig god torsdag!

5 kommentarer:

 1. Må skryte litt av grytekluten din her også, den er virkelig flott! :) Du er så flink til å blande garn og farger med supert resultat! God torsdag videre!

  SvarSlett
 2. Herlig gryteklut du har heklet. Morsomt med blomsten i midten.. Flott den du fikk også, den er virkelig sommerpreget.

  SvarSlett
 3. Knallfin og forseggjort gryteklut!!
  Elsker fargene.....

  SvarSlett
 4. I love your grytekluter :-), they are sooo beautyful and friendly. Therefore I often visit your blog. Have a good week and greetings from Germany. Sabine.

  SvarSlett
 5. Så fin, fargene er bare helt knallflotte sammen.

  SvarSlett