fredag 27. juli 2012

RØDT prosjekt #12: En nyttig ting...

Jeg bruker ullsokker om sommeren også, jeg. I hvert fall denne sommeren her - som går inn i historien som tidenes våteste. Bygda vår har fått mest regn i hele distriktet nå i juli. Og til helga er det varslet storflom, nei og nei. Nå må det snart være nok, nå får værgudene vennligst skjerpe seg!


Ullsokker er ikke så spennende, men at det er en nyttig ting, kan ingen komme fra. Jeg har skvulpet mye rundt i skogen i sommer med Tinka, goretexsko og ullsokker. Nå ville jeg ha et par ankelsokker. Men jeg tenkte det var best med litt vrangbord, for at de skulle sitte godt. Og det gjør de.


Nok et par med slantesokker, strikket i diverse røde Sisu-rester. Sisu er det beste sokkegarnet, eller i hvert fall ett av de beste. Pinner 2,5, 64 masker og hæl og tå fra
denne oppskriften.


Jeg liker striper, og rødt lyser opp i hverdagen. Mer er det ikke å si om den saken.

Og nå er det OL for alle penga. Åpningsseremoni i kveld og masse spennende aktiviteter etter hvert. Jeg deltar ikke i noen OL-samstrikk - jeg er så dårlig på samstrikk - men jeg strikker fra sidelinja. Heia Norge!

Riktig god helg til alle som stikker innom her!

11 kommentarer:

 1. Så fine !! Flotte farger :-) Deilig med ullsokker på, og disse er jo ikke så tykke heller. Rødt er en nydelig farge ! God helg til deg :-)

  SvarSlett
 2. Stilige i herlige farger :)

  SvarSlett
 3. Flotte sokker! Likte fargene:)

  SvarSlett
 4. Nydelige sokker, i en herlig fargekombinasjon!
  Ønsker deg en riktig fin helg!
  Pernilla

  SvarSlett
 5. enig med deg; Sisu er et veldig godt sokkegarn. Og disse ble veldig fine og friske!

  SvarSlett
 6. Herlige gla sokker!!!
  Klem Tone

  SvarSlett
 7. Flotte sokker i skikkelig glad-farger! :)

  SvarSlett
 8. anna marie alta

  Du er så flnik med farver så det er en fryd og sw hva du får ut av restegarn.

  Så fine sokker. Du er så flink med farver så det er en fryd og se hva du kan få sammen av restegarn.


  Annamarie Alta

  SvarSlett
 9. Knallfine røde sokker! Likte stripene kjeeempegodt!! Jeg bruker også ullsokker helårlig - ull generelt.... Håper likevel også at vi kan lette litt på ulla før sommeren er over!! :O)

  SvarSlett
 10. Glasokker! De ble skikkelig fine syns jeg. I går hadde vi fossefallregn her, nesten så Skottland kunne blitt sjalu. Hurra for Helly Hansen. Ha en flott uke, Anne.

  SvarSlett