søndag 22. juli 2012

Botaniske vanter...

De som er innom av og til her på bloggen, har vel skjønt at jeg er over gjennomsnittlig interessert i botanikk. Derfor passet det fint å strikke botaniske vanter - eller Botanical Mitts, som oppskriften heter.


Dette var egentlig en teststrikk, som jeg har skrevet mer om her, så jeg strikket den første vanten så fort jeg bare kunne. Det var morsomme vanter å strikke, så det går over min forstand hvorfor det skulle ta halvannet år å få den andre vanten ferdig. Men nå er den ferdig, og vantene har blitt et par, og jeg kan stryke en UFO til av lista, og klaps på skuldra til Annepålandet!


Alt om oppskrift, garn og pinner her og her.Disse ble virkelig myke og deilige, med fin passform, og det blir nok de nye fotovantene mine - etter at de forrige favorittene mine lot meg i stikken. Mange fiffige detaljer - blant annet fletter i begge ender og på tomlene. Det liker jeg. Anbefales!

Og dett var dett. Det er kaldt i fedrelandet, men la oss endelig håpe at vi greier oss uten vanter en stund til!

Ha en riktig fin søndagskveld! 

14 kommentarer:

 1. Hei!! De er kjempefine!! Jeg må strikke sokker og votter parallelt ellers blir de aldri ferdige......Så jeg skjønner veldig godt problemet!:-) God søndag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 2. Lekre med mange fine detaljer :-)

  SvarSlett
 3. Utrolig herlige vanter! Likte veldig godt den røde detaljen på kantene!

  SvarSlett
 4. Nemlig. Jeg veit jo at det er høyrisiko å besøke bloggen din. Så mye flott, og så masse inspirasjon! Nok en ting inn i lista mi over ting å strikke. Likte godt de sterke fargekontrastene, fikk mønsteret godt fram!

  God søndag til deg!

  SvarSlett
 5. Utrolig flotte!! Som alt annet som kommer fra dine hender!!!!

  SvarSlett
 6. Der var de ferdige begge to ja, og helt nydelige ble de. Jeg vurderer å lage disse nettopp fordi de er forskjellige og derfor morsommere å strikke to?

  Ang. Pashmina, så har jeg bestilt fra Littleknits.com, men de har garnet bare sporadisk. Til gengjeld er det billigere og det har kommet rett i postkassa begge gangene. Eat sleap knit er visst veldig greie å bestille fra sies det, men jeg har ikke forsøkt selv. Jeg har bestilt fra yarn.com og de har også Pashmina og sender raskt. Postgangen er jo en annen sak...

  Fortsatt god sommer, og jeg håper også at hverken pulsvanter eller den lekre ponchoen du har strikket trengs i de neste ukene. :)

  SvarSlett
 7. Hei!
  Så fint! Min mening er at det er kunst det du bedriver.
  Hilsen Liv.

  SvarSlett
 8. Lekre! også så deilig å få ferdig en sånn langtids-ufo da - det gjør godt for strikkemotivasjonen!
  Men lure kan man alltid - hvorfor akkurat det prosjektet skulle bli en ufo.. Utrolig fine ble de i allefall! Fortsatt god sommer :-)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med nye foto-votter! :-) De er kjempeflotte! Er stadig imponert over din produksjon av lekre votter og hansker og lester! :-)

  SvarSlett
 10. Åh, de likte jeg. Den flettekanten var knallfin også. Jeg håper virkelig jeg blir venner med strikkepinnene snart igjen, køen min bare vokser og vokser. :)

  Ha en suoper uke videre.

  SvarSlett