fredag 25. mai 2012

Du og jeg, Tinka...


Dattera og Tinka er to gode venner.
I januar dro Dattera til Sør-Amerika for å studere og se seg om i verden.
Men Tinka er en hund - hun forstår ikke hvorfor folk kommer og går, kommer og går.
Hun liker det ikke - hun vil helst ha flokken sin samlet på ett sted.
Hun forstår seg ikke på Skype og Facebook og syns at fire måneder er en evighet.

Men på søndag får Tinka seg en overraskelse, for da kommer Dattera hjem!


Hun har fått sett litt av verden - studert på Universidad de Buenos Aires, truffet mange nye mennesker, spilt polo og danset tango, vært på badeferie i Uruguay, på musikkfestival i Chile, besøkt Evitas gravplass, badet på øde strender i Brasil, sett Iguazú Falls, vært syk og lengtet hjem, blitt ranet to ganger på en uke, sett to av verdens sju underverker - Kristusstatuen i Rio de Janeiro og Machu Picchu i Peru, svevd i fallskjerm over Buenos Aires - og sikkert mye mer. Ungdommen nutildags får sannelig svingt seg!
Nå er hun på vei hjem og har bestilt melk og knekkebrød og leverpostei, medisterkaker og pølse med lompe. Pluss Tinka-kos. Jeg tror hun gleder seg. Det gjør i hvert fall vi her hjemme!

Søster, kom hjem, for jeg lengter etter deg!

I går (torsdag) kunne vi bjuda på 28 grader og stekende sol her hjemme, men vi klager ikke!
Tinka har startet badesesongen forlengst, og har fanget minst hundre pinner i vannkanten.
Si "bade" og hun henger i stroppen og raser avsted til tjernet, med meg på slep.

Ønsker alle en finfin fredag i sommersola! Husk solkrem!

6 kommentarer:

 1. Det er ikke bare Tinka som savner meg. Jeg savner da henne litt jeg og. Og resten av dere da. Littebitt. - Kristin

  SvarSlett
 2. Om en bytter ut navn på land og hund er det som det skulle vært et referat fra disse kanter; fallskermsveving, knekkebrød og leverpostei iberegnet:0) Her er datteren nettopp hjemkommet fra studier i Australia; stas å ha henne hjemme igjen!God helg og voff-voff til Tinka fra Doggen :)

  SvarSlett
 3. Ååå så koselige bilder :) Er så kos med en som er så håpløst glad for å se en, og som lever nesten bare for å være i nærheten av de den er glad i :) Just love dogs :)

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder og så gøy for datteren din at hun har mulighet til å se litt av verden og kan komme hjem til trygg havn igjen!
  Akkurat nå er det herlig, med sol og varme, håper det varer lenge :)
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 5. Det blir nok fint for både to og firbente å møtes igjen. Og jammen har hun brukt tia godt de siste 4 månedene, dattera! Tenk å være fersk student igjen, da... Those days...

  Jeg har tenkt og muligens sagt flere ganger at du er på rett sted til rett tid, sånn strikkmessig. Se bare her: http://brooklyntweed.net/blog/
  Du er ikke den eneste med røde prosjekter! Gøy! Har hatt de lekre vottene til Jared Flood på to-do lista altfor lenge, på tide å strikke dem! (0:

  Ha en strålende helg! Med hund, datter og resten av familien. Og bitte litt strikking?

  SvarSlett
 6. For en nydelig hund! Ser helt utrolig god ut. Høres ut som en spennende og uforglemmelig reise datteren din har vært på. Tenker gjensynsgleden blir stor for både to og firebeinte! Kos dere og god pinse! : )

  SvarSlett