tirsdag 1. mai 2012

RØDT prosjekt #4 - sokker...

Siste rest av det røde Safir-garnet fra Felisi ble til sokker. I samme slengen fikk jeg brukt opp en slant mørkerødt Perfect sokkegarn fra lageret - hurra! Ullgarn til skaftet, sokkegarn til foten = lurt. Fargeforskjellen er minimal, mindre i virkeligheten enn på bildet, faktisk.


Dette er sokker av enkleste sort - med forsterket hæl, kilefelling og stjernetå. Jeg strikket så langt ullgarnet rakk, la inn en liten bord (som jeg rappet fra Susies Reading Mitts) for underholdningens skyld, og strikket foten i sokkegarn (utgått farge, dessverre. Ærlig talt, Sandnes, hvorfor tar dere vekk de fineste fargene???). Det gikk med ca 110 gram garn. Strikket på pinner 3,5.


Vips - et par gjestesokker til - og litt mindre rødt garn! Jeg har mer rød Perfect på lager, så det kan hende det blir flere sokker, men Safir-garnet fikk jeg i hvert fall brukt opp, hver smitt og smule. Jeg er nesten litt imponert over meg selv.

Alle innlegg om mitt Røde prosjekt har en egen tag - se Etiketter i høyremargen, eller klikk på etiketten under innlegget her.

8 kommentarer:

 1. Fine sokker. Det er bra inpirasjon for meg som SKAL strikke opp garnlageret mitt. Og da går det mye i sokker. Jeg liker å strikke sokker. det krever ikke så mye.

  SvarSlett
 2. Flink og nensom strikkedame! Imponert over alt du fikk ut av garnrestene! Og at du brukte opp alt, sånn på rappen! Inspirerende!

  Ha en strålende rød 1. mai-dag! La meg gjette: går du nå over på hvitt- og deretter blått prosjekt? Sånn i anledning måneden? (0:

  SvarSlett
 3. Du imponerer med flotte sokker!!!
  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Det er herlig å kunne bruke fra garnlageret til fine og nyttige prosjekter! Kjempefine sokker med pyntekant!

  Ha ei fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 5. Flotte sokka! Enda mere rødt, hærlig, jeg elsker rødt. Du har jammen laget mye fint i det siste:))

  SvarSlett
 6. Veldig moro å følge med på alt det røde!

  SvarSlett
 7. Har fulgt litt med på de "røde" innslagene - spennende! Og jeg lar meg stadig imponere... Stilige røde gjestesokker - og ja, jeg syns jeg dro kjensel på den "Reading Mitt"-borden, ja! Lurt!!!

  SvarSlett
 8. Wow, du har virkelig vært produktiv og effektiv! Så mye flott du har laget av det BURGUNDERrøde garnet, og du får fargen til å se mye finere ut på bildene, det er juks ;)

  Og så har du rukket å være i Barcelona også... Heldiggris!

  SvarSlett