tirsdag 8. mai 2012

Fin dag...


Tusen takk for alle finfine kommentarer i det siste!!! Overveldende - dere er nå snille da!

I dag er det en strålende dag.

For det første: Værmeldingen meldte regn - men sola skinner! I hvert fall innimellom :-) Riktignok er det grisekaldt, men det ser bra ut innefra!

For det andre: Etter mye klabb og babb med Blogger, kan jeg plutselig legge til nye blogger i leselista mi i høyremargen. Og det skal jeg gjøre etterpå. Har dere noen tips? Hva er dine bloggfavoritter?

For det tredje: Nå skal Tinka og jeg ut på tur - hun sitter ved foten min og maser. Jeg tar med kamera og skal prøve å få bilde av maigull. Ha det bra!

4 kommentarer:

 1. Strålende vær - også her hos oss i nord idag! Jeg misunner deg som kan ta med hunden din på tur! Noen ganger ar savnet etter Bamse-gutten vår VELDIG stort! (mistet vår golden retriever etter 12 1/2 år, han ble syk i vinter...)
  Tips om blogger? - det er jo et HAV av flotte blogger, hvordan skal man kunne velge?! ;-)

  SvarSlett
 2. Vill tala om att jag nu har lyckats med följa dig nu! Det ska bli trevlig läsning!

  SvarSlett
 3. Så bra med slike dager. Og tur med hund er jo en koselig aktivitet. Flotte sokker i innlegget under, forstår godt at de er presentert først.
  Ang blogger så er du en av mine favoritter faktisk.

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott bilde :)

  En av mange av mine favorittblogger er "Shabby, slitt og bare mitt", ler meg skakk hver gang jeg leser. Av håndarbeide, må jeg jo si jeg er veldig glad i mamman min sin blogg "tyttebær og asfalt".. også liker jeg godt "Kreativ Impulsiv"..
  Da har jeg nevnt 3 av mange, mange, mange flotte blogger.. neste gang nevner jeg noen andre ;)

  Ha en strålende dag :)

  SvarSlett