mandag 12. mars 2012

Yndlingsfargekombo...

Plutselig er det varmt, og plutselig er det kaldt igjen - jo, det er nok enda en stund til vår.
På varme dager bytter jeg ut vottene med pulsvanter, og skjerfet med en lett & ledig hals. Men man skal passe seg litt nå i overgangen, det har jeg fått inn med morsmelken, for plutselig er det grisekaldt igjen, og så fryser man nesten i hjel, og så kan man bli syk. Fort gjort.


Dette er mine yndlingsfarger - stålgrått og mørkerødt. De passer jo utmerket sammen! Vottene/vantene har jeg blogget om mange ganger før - de er strikket i garn fra Impulse of Delight, nydelig garn som holder seg utmerket i sesong etter sesong. Dyrt, men deilig, som internettgarn ofte er. Halsen er strikket i souvernirgarn fra New York - Madelintosh Merino Light i den aldeles vakre, mørkerøde fargen Tart. Sånne rette halsrør har lett for å bli litt trekkfulle, men det passer fint i vårsola. Fine farger!

I fjor på disse tider var det fortsatt et par meter snø her jeg bor. Vi trodde aldri det skulle bli vår. Men i april kom våren med et brak - all snøen smeltet på rekordtid. I år er det også snø, men bare et tynt lag nå, og mye is og hålke rundt omkring. Men snart, snart...  :-)

Ha en finfin mandag!

7 kommentarer:

 1. Helt enig i det med fargene. Og så nydelig du har strikket! Her er det plutselig regn og plutselig storm, ikke noe vær å bruke ullplagg.

  SvarSlett
 2. Herlig farge komb. Her har det plask regnet i hele helga, men fremdeles er det masse snø igjen. Blir vel etterhvert.
  Ønsker deg en super ukestart.
  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Fine farger!! Det går i riktig rettning-mot vår mener jeg, men plutselig har vi 25 cm snø igjen....Det er deilig å vite at snart kan vi pakke vekk luer og votter for lang tid!! Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 4. de plaggene så veldig flotte ut;) er halsen strikket i patentstrikk?? nydelige farger;)

  SvarSlett
 5. Her har det vært vår siden jeg kom og jeg har alt for mye varm tøy med. Men - som du sier - vi har fått inn med morsmelken at vi skal være forberedt. Litt morsomt egentlig.

  SvarSlett
 6. Silje - ikke patent men "broken rib". Klikk på linken, så kommer du til et innlegg der jeg har beskrevet det nærmere :-)

  SvarSlett
 7. Ja det er ikke lett med årstiden nå. Igår hva vi ute og sprang i lette joggesko og lette klær men idag er det uvær ute med snø i luften, ser ikke langt.
  Nydelige farger, helt enig der.
  Ser den fine luen din i ditt forrige innlegg, den er på listen min men har liksom ikke kommet dit enda, har noen votter og annet smått og godt som må strikkes på først.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke, og hmm sorry at jeg er litt seint ute men gratulerer med dagen som hva!
  Pernilla

  SvarSlett