lørdag 3. mars 2012

Milde himmel - hvor skal dette ende...?


Først må jeg si tusen takk for alle kommentarer på forrige innlegg! Det er så koselig - i disse travle tider - at dere tar dere tid til å skrive så lange og fine kommentarer. Det setter jeg stor pris på! Så over til himmelen:

I februar hadde vi rosa soloppganger, knallblå, grå og hvite dager, snødriv, regn og tåke tett som ertesuppe, makrellskyer og perlemorskyer - og gyldne og orange solnedganger. Kort sagt - all slags vær unntatt sommerregn og tordenbyger.


Og Himmelskjerfet vokser og vokser. På skuddårsdagen 29. februar så det slik ut. Nye beregninger viser at det vil bli et monsterskjerf på 2,70 meter. Går det an å bruke et så langt skjerf?? De andre lange skjerfene mine er rundt 1,70... Som vi ser, har det vært mye fint vær i februar - mye blått - og jeg som trodde jeg skulle få brukt opp alt alpakkagarnet mitt, i stedet må jeg snart ut og kjøpe mere blått. Men det gjør jeg mer enn gjerne - så lenge sola skinner og himmelen er blå!

Det ruller seg opp nederst - mer enn jeg hadde regnet med. Her må det lure knep til. Noen forslag? Jeg lurte på om jeg skulle ha dusker i endene, som "lodd". Jeg er strengt tatt ingen duskedame - men kanskje det er på tide å bli det? I min alder?? Gode idéer mottas med takk og åpne armer!

Og så må du ha en riktig fin helg!

9 kommentarer:

 1. Trodde ikke det var aldersgrense på dusker:O))..men skal det bli sååå langt? Nydelige farger sammen dette!!!
  Ha ei riktig god helg, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 2. Det skjerfet kommer til å bli flott! Hva med et par runder fastmasker i enden hvis du ikke vil ha dusker? Det holder kanskje ikke?

  SvarSlett
 3. Det blir jo så fint:) Jeg tror jeg ville heklet en fin kant av et slag nederst. Det gjør jo ikke noe om det blir langt, desto varmere rundt halsen:)

  SvarSlett
 4. dette blir riktig flott! hva med å sy, evt hekle, sammen kanten? da slipper du dusker om dette ikke her helt din greie? du finner nok en lur løsning :-) ha en fin lørdag ettermiddag.

  SvarSlett
 5. Så flott det blir, men virkelig langt!!!!
  Blått er flott så det har jo ikke noe å si, og vi liker at himmelen er blå så det så...
  Har vært å kjøpt meg garn for å strikke pulsvantene dine. Fant mønster i Allers da du var der.
  Gleder meg, må kanskje gjøre ferdig sjalet først... vi får se om jeg klarer å vente.
  Fortsatt god helg
  Klem Tone

  SvarSlett
 6. Du tror sikkert jeg er en gal dame når jeg sier dette. Men her en natt drømte jeg om dette himmelskjerfet ditt...:) Med andre ord synes jeg det er et skikkelig artig prosjekt, og følger spent med på hvordan det blir til slutt!

  SvarSlett
 7. Skjerfet blir veldig flott! jeg skulle sy ei stor dusk i enden. Artig!

  SvarSlett
 8. Takk for fin blogg, leser den ofte. har strikket et skjerf i alpakka og plumet, og det strikket jeg sammen (innenfra!dvs. før jeg kom for langt...), det ble ganske bra. Gjorde tilsvarende da jeg (endelig) kom til ferdig mål. Skjerfet brukes daglig av svigerdatteren, det er koselig. hilsen Ingrid

  SvarSlett
 9. himmelskjerf-en helt fantastisk morsom idè syns jeg!

  SvarSlett