mandag 26. mars 2012

Dagens spørsmål...


Vi har hatt fantastisk fint vær i helgen. Ja, hele mars har i grunnen vært helt utenom det vanlige blå.


Men over til noe helt annet. Annepålandet lurer alltid på så mangt, for eksempel:

Er det bare meg, eller er det flere som sliter med å få lagt til nye blogger i "leselista" (den uti høyremargen)? Det går fint å legge til nye, men når jeg skal lagre, blir det hengende i all evighet (til jeg avbryter). Er det flere som sliter med det samme???

Jeg har forresten skrudd på "ordrebekreftelsen" i kommentarfeltet igjen - jeg fikk så mye d....komentarer. Blogger sorterte ut det meste - men ikke alt. Noen direkte ufine greier, en del reklame og diverse annet tøys og tull. Man blir jo vant til disse krokete ordene etter hvert, og jeg har i hvert fall ingen store problemer med å få lagt inn kommentarer hos de av dere som har ordrebekreftelsen på. Jeg håper dere syns det går greit  :-)

Ha en riktig fin uke!

10 kommentarer:

 1. Jeg har ingen problemer med å legge til nye blogger. Forsøk å bytt til det andre grensesnittet. Jeg bruker det nye og opplever at problemer forsvinner ved å bytte. Underlig, men det er vel noen barnesykdommer her og der. Jeg bryr meg heller ikke så mye om å skrive inn kråketærne under innlegget. Det er jo ikke noe gøy å få alskens dritt heller. Alternativet er vel å ha kommentarmoderasjon på til enhver tid. Jeg er så glad for at det er vår:)

  SvarSlett
 2. Eg har ikkje hatt problem med å leggje til nye blogger nei. Eg har heldigvis ikkje hatt problem med ufine kommentarar, så eg har ikkje lagt til noko moderering. Det gjer meg likevel ingenting å skrive inn "orda" for å få leggje att ein kommentar

  SvarSlett
 3. Som du vet har jeg hatt problemer med både reklame kommentarer og med å legge til blogger i rollen. Det er veldig irriterende.

  Jeg er så nysgjerrig på om dette løser seg hvis jeg flytter bloggen til ei egen nettside, liksom?

  Hmm - den som bare kunne hatt litt kunnskap om data.

  Heldig du som har hatt en nydelig mars måned. Her i Trondheim har det regnet i ett sett i en mnd nå, og det tærer på humøret kjenner jeg.

  Ønsker deg en kreativ uke, Anne!

  SvarSlett
 4. Kikar in för att berätta att en ny "Använd det du har" utmaning startar i april.

  Hoppas att du vill vara med igen.

  Kram Bea

  SvarSlett
 5. Jepp, har hatt trøbbel med blogglista, så derfor er den ikke oppdatert med nyere blogger jeg følger.

  Men keg følger dem allikevel på google reader, så jeg får det med meg, men andre får ikke sett oppdatert liste. Kjedelig!

  SvarSlett
 6. Samme problem hos meg og det er en lang tråd på blogger help om det også. Er et problem veldig mange har... Jeg har også kodeord på min blogg - man blir vant til det. Ikke noe problem, om jeg ikke klarer å lese det som står kan man jo få nytt og bedre.. Ha en herlig dag i solen!!

  SvarSlett
 7. Godt å høre at du har sol og vårstemning, her i Trøndelagstraktene bøtter det ned. Nå begynner jeg å bli veldig lei ja!!!!
  Går greit med disse kodene så lenge jeg sitter ved pc, værre hvis jeg kommenterer via mobilen. Ordner seg alltids.
  Ønsker deg en flott ukestart.
  Klem Tone

  SvarSlett
 8. Så teit at du får slike dumme kommentarer, skjønner godt at du legger til kodeord da!
  jeg har også problemer med å få legge til enkelte nye blogger - irriterende.
  Får se om det nytter å bruke det andre grensesnittet.
  Jeg legger gjerne til koderord, det går greit.

  SvarSlett
 9. Jeg har ikke hatt problemer med å legge til blogger - heldigvis.
  Men jeg liker ikke ordbekreftelsene, de er så innmari krøkkete og jeg har ofte problemer med å lese de rett, så må jeg prøve på nytt og det gidder jeg ikke mange gangene. Men jeg har ikke hatt problemer med reklame eller ufine kommentarer, så hadde jeg hatt det så kanskje jeg også hadde valgt ordbekreftelse.

  SvarSlett
 10. Jepp, jeg har problemer med blogglista mi også. Så synd at du blir så plaget med spam. Jeg har helt sluppet det. De spamordene er noe herk, men siden det er deg så skal jeg nok klare dem alikevel. :)

  SvarSlett