tirsdag 21. juli 2009

Spiker...

I vår så jeg spikermatten Shakti på mange svenske blogger, og ble veldig nysgjerrig. Nå har den kommet til Norge også, og jeg har selvsagt skaffet meg en. Dette er den moderne versjonen av den gode gamle spikermatten som indiske yogis har brukt i tusen år for å løse opp kroppens spenninger.

Nå skal det vel litt mer til enn en spikermatte - for eksempel noen timers daglig yoga, rent kosthold og diverse andre endringer i levesettet - før man oppnår den perfekte indre balanse og ro - men alle monner drar. Dessuten hender det jo faktisk at jeg slenger bena over hodet en gang i blant, men det vil det aldri komme bilder fra her på bloggen, det lover jeg!!! Yoga er forresten forbløffende, og kan anbefales på det varmeste. Det samme kan spikermatten. Jeg trodde det skulle være vondt i begynnelsen - men nei, det er godt. Æresord!

10 kommentarer:

 1. När man ser den på datorn så ser det ut som gummi - inte så hårt, men jag kände på en i verkligheten häromdagen och det var ju plast och skitvasst. Har lite svårt att tänka mig att lägga mig på den...

  SvarSlett
 2. Så du ligger på den og mediterer?

  SvarSlett
 3. Skal ha meg en slik, ja.
  Husbonden skulle kjøpe en til meg i går, men da var det tomt i butikken.
  Jeg er helt sikker på at dette er bra for hele kroppen.
  Å øke sirkulasjonen og å stimulere er bra for oss! :)
  Nyt stundene på din matte.

  SvarSlett
 4. Halloys i regnværet og takk for kommentarer!

  Ruth: Ja, det er jo ikke spiker da, men hard plast med veldig spisse pigger. Kunne like gjerne vært spiker.

  Fairy: Det er faktisk ikke vondt i det hele tatt. Utrolig, men sant. Man får merker i huden, som når man ligger på et frottehåndkle, men ikke hull. No blood!

  9na: Jeg ligger vel mest og slapper av, og driver ikke bevisst med meditasjon mens jeg ligger der. Filosoferer, kan vi vel heller si. Eller sovner - for jeg som har narkolepsi sovner jo med en gang jeg kommer i vannrett...

  Ida: Skulle butikken forbli tom i lengre tid, kan den kjøpes på nettet også. Her er en link: http://www.osloyoga.no/ps/nyhet.aspx?nid=8

  SvarSlett
 5. Har hørt flere skaffet seg denne. Problemet for meg blir vel å huske å legge meg ned på den:O) Du får prøve den ut, så får vi høre om den indre ro kommer krypende;) Men ærlig talt å har jeg stor tro på den;) Klem herfra;)

  SvarSlett
 6. Her er jeg spent på fortsettelsen. Synes dette ser litt "huffda" ut, men kanskje ikke???? Man kan vel ikke strikke når man ligger der ? ;)

  SvarSlett
 7. Neida, det er ikke noe "huffda" her. Tror ikke man kan strikke nei - det er vel meningen man skal slappe av mens man ligger der :-)
  (Noen hevder riktignok at "knitting is the new yoga", men det stemmer ikke, etter min mening).

  SvarSlett
 8. Har funnet den i nettbutikken Flust, og skal bestille den der. Gleder meg til å ta den i bruk. ;))

  SvarSlett
 9. Har sett denne flere steder, du får ta et oppfølgingsinnlegg om en stund så vi får vite om det hjelper!

  SvarSlett