lørdag 16. mars 2013

Utradisjonell..


"Utradisjonell" var ett av temaene for Gryteklutbytteringen i februar - og frisk og fin og utradisjonell i fargene var den flotte grytekluten jeg fikk fra Bente. Det er så morsomt å få pakke i posten! Er den ikke fin?


Jeg er strålende fornøyd med de fine og fargerike gryteklutene jeg har fått gjennom Gryteklutbytteringen. En samlet presentasjon kommer i et senere innlegg. Ganske morsomt, syns jeg, at tre av gryteklutene - helt tilfeldig - er litt i slekt:


Så selv om min samling av grytekluter består av enslige, odde grytekluter, en fra hvert prestegjeld, er det alltid noen som matcher. Artig. Jeg har både gamle og nye grytekluter i samlingen. Noen spurte meg hvor mange jeg har. Jeg har ikke telt, men det begynner å bli mange. Folk samler på så mangt...

Ha en riktig fin lørdag!

7 kommentarer:

 1. Herlige! Disse er jo så fine at de nesten kunne hengt som kollasj på en vegg :)

  SvarSlett
 2. Nydelig fine var de!
  Knallfine farger syns jeg! :0)
  Ja sant nok, man samler på så mangt,
  og jeg har også en forkjærlighet for sånne
  kluter.har ikke laget mange selv, men kjøpt noen
  På loppis.....
  Morsomt med byttering ser jeg. :0)

  SvarSlett
 3. Så flotte grytekluter...
  Digger luen du har strikket deg i rester av fabel, tror kanskje det må bli en sånn på meg også. Har akkurat strikket 4 par votter etter din suverene votte oppskrift....

  SvarSlett
 4. Så fin gryteklut du har fått. Riktig vårlig og fin synes jeg. God helg.

  SvarSlett
 5. Nydelig bukett av grytekluter! Ganske fint med fargerike blomster inne, det ser ut til å bli lenge til det blir noen ute. Ha en fin strikke/hakke/heklehelg! :)

  SvarSlett
 6. Jeg elsker gammeldagse grytekluter. Så fine mønstre og friske farger på disse du har lagt ut!

  Ha en fin lørdagskveld!

  Ingrid

  SvarSlett
 7. Så flott at du likte grytekluten! Jeg har endel grytekluter jeg også etterhvert, tenkte at jeg skulle hatt et eget stativ på kjøkken :)

  SvarSlett