onsdag 6. mars 2013

Alltid beredt til prøvestrikking...

Jeg har prøvestrikket en lue for Torirot. "Alltid beredt" heter den. Jeg har prøvestrikket for Tori før - alltid fine og morsomme mønstre, så jeg er som oftest beredt til å prøvestrikke.


Det er en speiderlue, dette, og på originalen står det "Alltid beredt" på den ene mønsterborden. Men siden jeg ikke kjenner en eneste speider, og det ikke er noen speidere i mils omkrets her vi bor, strikket jeg en rad med trær i stedet. Skog er det nok av her.


Lua er strikket i Rauma 3-tråders garn på pinner 3 og 3,5. Det er syv ulike farger (åtte på min lue), så det sier seg selv at det ble noen tråder å feste. Den som ikke liker å feste tråder, får strikke seg en ensfarget lue i stedet. Men da går de glipp av herlige farger og morsomt mønster. Og passformen er upåklagelig - lua sitter perfekt. Rask og morsom lue å strikke - anbefales. Denne beholder jeg selv. Garantert god for humøret på kalde dager!


Ha en riktig fin og flott dag - med eller uten lue!10 kommentarer:

 1. Så fargerikt og spennende mønster. Ser for meg at små og store speidere med slike luer ikke roter seg bort i skogen ;) de er iallfall lett å få øye på :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Så kul den var! Fargerik og fin:)

  SvarSlett
 3. Skikkelig fargeglad lue det der! Den må man jo bare bli i godt humør av. Jeg likte den lille krøllen på toppen!

  SvarSlett
 4. Jammen var det fargerik og flott lue. Her i huset bor det tre speidere, kanskje en fargerik alltid beredt lue hadde vært noe!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Jeg forstår godt at "halen" slår ring på seg. Dette var rett og slett en
  livsglad lue! Kjempefin!

  SvarSlett
 6. Åh så flott den ble. Gleder mitt fargehjerte enormt!!!! Men Anne - hvorfor spytspleiser du ikke??? Ha en fin fin dag med så flott lue!!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har prøvd spyttspleising, får det ikke til pent. Får nok øve mer på det!

   Slett
 7. Wow, dette var en flott farge-klatt. Er nok ingen tvil når man møter deg i marka heretter ;) Jeg liker gode ørelapper svært godt og disse var flotte.

  SvarSlett