onsdag 20. mars 2013

Kråkebolle...

Snakk om flaks! Nylig vant jeg i Lones lotteri - en fantastisk, lilla kråkebolle:


Nydelig innpakket, sammen med et flott kort. Lone er en kunstner med form og farger, og et besøk på bloggen hennes er den reneste vitamininnsprøytning for humøret - bloggesfærens mest fargerike blogg. Bildet mitt ble ikke helt 100%, men ta en titt på Lones eget bilde. Hun lager de flotteste smykker - som til og med matcher det hun hun strikker!


Nå må jeg legge hodet i bløt og finne en fin genser jeg kan strikke til smykket mitt. Noen gode forslag?

Ønsker alle en flott dag!


7 kommentarer:

 1. Noe så vakkert!! Heldige du!! Jeg er full av beundring etter å ha besøkt den fargerike bloggeren. Der var mye inspirasjon å hente når jeg tenker restegarn. :))
  Jeg skal ikke gi meg ut på å tipse om genser, men kanskje en ensfarget for ikke å ta luven fra smykket? Jeg gleder meg til å se hva du kommer frem til.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med flott premie! Jeg er så hjertens enig med deg; Lone lager så utrolig mye flott og fargerikt, helt spesielt.
  Gleder meg til å se genseren du skal strikke- spennende! :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med lekkert smykke. Masse flott du har laget i bloggen din

  SvarSlett
 4. Så heldig du var. Hva med å strikke Olive i en av fargene fra smykket? Du finner oppskriften her: http://www.pinnsvindesign.no/shop/olive-4314p.html
  Lykke til:)
  Legger meg som følger til bloggen din, her var det mye fint:)

  SvarSlett
 5. Så gøy med premie! Jeg ville strikket en genser med litt lys farge, for da synes smykket mest. Dumt om det "drukner" i en ganske lik farge.

  Fortsatt fin uke til deg!

  SvarSlett
 6. Var akkurat innom rare rusk sin blogg som har laget lun genser fra Pickles. Den tror jeg hadde vært veldig fin til smykket :-)

  SvarSlett
 7. Så fine de var. Jeg tenkte med en gang på en strikka genser eller jumper i en lys farge, f.eks. lys grå, evt offwhite - avhengig av hvilken farge du kler best. Ser for meg noe sommerlig i bommullsgarn, evt silke.

  SvarSlett