tirsdag 19. mars 2013

Bevis at du ikke er en robot...

Man kan si hva man vil - og det gjør man jo - om anti-robotord og kommentarmoderering, men etter at jeg innførte begge deler, er det slutt på nettsøppel her på bloggen. Helt slutt! Jeg vet at mange hater robotord, og at jeg går glipp av en del kommentarer på den måten - men uansett er det deilig å slippe å rydde opp i bøttevis av søppelkommentarer hver eneste dag!

Så metoden anbefales på det varmeste om du er plaget av søppel på bloggen din. Ondt skal ondt fordrive!


(Og hvis du lurer på hva dette bildet har med teksten å gjøre, er svaret: Ingen ting.
Det er Annepålandets hekk som venter optimistisk på vår i finværet vi hadde i uka som gikk. Legg gjerne merke til hvor fin og velfrisert den er - det er den kun om vinteren, etter høststussen. Så snart den får sjansen, går den bananas og vokser kjempehøy. Men det var egentlig den helt skyfrie og BLÅ himmelen jeg skulle ta bilde av da. Synd det ikke er duft på bloggen - det luktet så inderlig og håpefullt av VÅR!)

Ha en deilig dag!

14 kommentarer:

 1. Jeg synes det er helt greit med disse bevis du ikke er en robot greiene. Det kommer mer og mer slike kommentarer inn til meg også, så det er ikke lenge til jeg også skal innføre det.
  Koselig vårbilde.
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Ja, jeg er en av dem som ikke kan fordra robotord, de er vanskelige å tyde/lese så det hender ofte at jeg gir opp etter diverse antall forsøk på å legge igjen kommentarer. Men selvfølgelig må det være deilig å slippe søppelrydding, har ingen problemer med å skjønne det. Hadde det vært et problem for meg hadde jeg sikkert innført robotord jeg også. Det er synd det må være nødvendig!
  Så nydelig himmel!
  Her er det slett ikke vårvær, det snør og blåser og i dag morges var tempen sunket til 8 minus, og det er KALDT her ute i havgapet!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Syns det er litt forskjellig - noen ganger er det lett å lese "kodene", andre ganger er det plent umulig. Vet ikke hva det skyldes.

   Er redd for virusangrep også, det er derfor jeg har innført kodeordene. Vet ikke om det er noen reell fare for det, men jeg tar ingen sjanser.

   I dag er det kaldt og surt her også - isende vind som går gjennom marg og bein. Huttetu - håper det går raskt over!

   Slett
 3. Så bra at det virker med den "sure medisinen" :) Min erfaring er at robotkoden har vært mindre vrang i det siste, så man slipper sitt og prøve mange ganger og da er det ikke så ille.

  Ha en fin dag- snart er det VÅR!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, snart er det vår! Det blir mer og mer SNART for hver dag som går, heldigvis!

   Slett
 4. ja, jeg måtte gå over til kommentarmoderering jeg også, selv om jeg ikke liker det. Det ble så mye spam at det ble nødvendig, nå er det rolig hos meg også. Våren lar vente på seg her, kaldt men fin solskinn akkurat nå. Så nå skal vofsen og jeg ut på tur. Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 5. Er de lindehekk du har? Det har vi, rundt nesten hele eiendommen, det er et "slit" å holde den nede, men jeg liker den allikevel. Foreløpig er jeg overhode ikke plaget av søppel i kommentarene hos meg, håper det varer! Jeg venter på ordentlig vår, og synes vinteren er lang, kan det ha noe med alder å gjøre mon tro?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, firehundremeter lindehekk. Og ja, det er et slit å holde den nede - særlig fordi det er en høy mur rett ned bak den, så det er med livet som innsats vi klipper den. Eller SAGER ned, er vel rette ordet. De siste årene har vi satt vekk den jobben, det lureste vi har gjort.

   Merkelig nok syns jeg vinteren har vært kortere enn vanlig i år. De siste årene har vi nesten snødd her oppe i høyden, men i år har det bare kommet LITT snø i ny og ne - mulig det er derfor. Har liksom ikke merket så mye til den når man slipper flere timers måking hver dag.

   Hagearbeid - snømåking - male huset... Skjønner godt at folk flytter til leilighet, jeg!

   Slett
 6. Huffda! Jeg har akkurat fjernet robotordgreia etter forespørsel fra lesere... og jeg får daglig "søppelkommentarer" med link til suspekte sider (jeg klikker selfølgelig aldri på dem).

  Men foreløpig har ingen blitt publisert på bloggen, det virker som om spamfilteret fungerer... I verste fall får jeg aktivisere robotord igjen.

  Heler ikke fan, men jeg kommenterer nå likevel innimellom  SvarSlett
 7. Det går helt greit det å bli testet om man er en robot eller ei.
  Lite snø her og, både i lavlandet og på fjellet.

  SvarSlett
 8. har lagt inn robotord på innlegg som er eldre enn 3 dager - og vært særlig plaget med nettsøppel etter det. Det er jo de første dagene man får flest kommentarer (hyggelige, i allefall)

  SvarSlett
 9. Jeg kjente også vårlukta en morra jeg var på vei til jobb - herlig :-))

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 10. Jag har sett att det är fler och fler som lägger in robotbord. Det kanske är bäst att se upp så man inte råkar ut för tråkigheter.
  Här hade vi -10 och snöfall i morse. Fy sjutton!

  SvarSlett
 11. Hej.
  Jeg har også haft problemer med en masse spammails, men efter jeg har lukket for anonyme kommentar, er jeg sluppet helt af med det og behøver ikke at at sat robotord til.

  SvarSlett