onsdag 5. august 2009

Eg berre spør...

Da jeg var i matbutikken i dag, spurte en engelskspråklig dame meg hvor the chocolate yoghurt var. Chocolate yoghurt???????? Never heard of it. Hvorpå jeg geleidet damen til yoghurtkjøledisken, hvor det var ca to hundre forskjellige fruktyoghurter å velge blant. Men ingen sjokolade.

Sjokoladeyoghurt?? Fins det??????????? Hva blir i så fall det neste? Marsipanyoghurt? Kaffeyoghurt til meg, takk!

10 kommentarer:

 1. Tusen takk for tips om votteoppskrift, den skal jeg sjekke:-)
  Jeg liker jo egentlig ikke å gjette meg fram;-)

  SvarSlett
 2. Inte för att jag smakat, men jag har sett både chokladyoghurt och kolayoghurt. Tror chokladpudding är godare

  SvarSlett
 3. Nettopp! Tror nok jeg velger sjokoladepudding eller hvorfor ikke sjokolademousse fremfor sjokoladeyoghurt, om jeg fikk velge. Til dessert, vel og merke!

  SvarSlett
 4. Sjokolade og yoghurt: ja, takk! Men hver for seg!

  SvarSlett
 5. Skånemejerierna har chokladyoghurt, men i själva verket är det bara vanlig yoghurt med choklad-spån i. Eller "choklad-spån". De smakar som gammalt papper.

  SvarSlett
 6. Syntes det høres godt ut jeg, men så er jo jeg veldig glad i sjokolade da :-) Favoritten min, melkesjokolade med salmiakklakris er ennå ikke på det norske markedet, så gjett om det ble med endel av de hjem fra Sverige. Kaffeyoghurt høres litt værre ut, men det er kanskje fordi jeg ikke drikker kaffe :-)

  SvarSlett
 7. Jeg skjønner ikke dette her med sjokolade-bars ved slanking heller jeg...

  SvarSlett
 8. Joda, det finnes! Tines duo (?) de boksene med yougurt og nøtteblanding, står ved siden av God morgen-boksene. Kjøpte en av nyskjerrighet, og det var faktisk godt.

  SvarSlett
 9. Jaja, folkens, jeg skjønner at sjokoladeyoghurt engasjerer - jeg har faktisk aldri fått så mange kommentarer så fort noen gang!

  Mulig det er meg det er noe feil med, men jeg syns det høres fælt ut. Er ikke yoghurt ment å være sunt? Nå må Tine skjerpe seg!
  Jeg er enig med Gamleheksa - jatakk, begge deler - men hver for seg!! Og 9na - du vet vel at jo mer PepsiMax du drikker, jo tynnere blir du... ;-0 Jada.

  SvarSlett
 10. Hehe.
  I dag kan vel det meste mikses og trikses med.... ;)
  Så det gjelder å være altetende,
  eller forresten, neeeei! ;)

  SvarSlett