søndag 2. august 2009

Litt av hvert...

Et nytt par grytekluter ble endelig ferdige. Heklet i Gjestal Baby Bomull denne gangen, heklenål #3. Akkurat disse er gevinsten i 10.000-lotteriet mitt nylig. Mange har spurt etter oppskriften, det er mulig den kommer etter hvert, men sikker er jeg ikke. Er ikke helt i storform for tiden, så Ting Tar sin Tid....Trengte litt farge i hverdagen - så jeg fikk meg et par armbånd fra Felisi. Med strikk! Jeg er veldig fornøyd og bruker dem hver dag. De matcher min filosofi om at det enkle som er oftest det beste. Og siden jeg tydeligvis har glemt forskjellen på høyre og venstre, kan jeg jo ha det grønne på høyre arm (= styrbord) og det røde på venstre (= babord) mens jeg strikker. Det kaller jeg flerbruks...

Klatrerosen er full av knopper etter alt regnværet, riktignok litt flekkete og rare, men roser er roser.

17 kommentarer:

 1. Roser er roser ja, vi er glader for alt som blomstrer :-) Kjempefine grytekluter igjen, en dag knekker jeg koden og klarer å hekle/strikke uten mønster. Da skal jeg lage maaange slike :-) Stilige armbånd, har sett flere bloggdamer med slike - eller kanskje flere blogger med damer som har kjøpt slike... Greit med styrbord og babord hvis du er mye ute i båt, ellers så syntes jeg de gjør seg utrolig bra som bare pynt også jeg da :-) Kos deg videre i solen, visste jeg det ikke at regnet skulle stoppe denne helgen - slår ikke feil når ferien er over!!

  SvarSlett
 2. De gryteklutene dine er bare så lekre altså!!!
  Flotte armbånd du har også, og så håper jeg formen din blir bedre. God bedring i alle fall!

  Sommerklem

  SvarSlett
 3. Flotte grytekluter! Og fine arbånd du har kjøpt! God bedring til deg og god søndagskveld!

  SvarSlett
 4. Gryteklutene dine er bare de flotteste som er:)
  Jeg har prøvd å knekke koden, men har ikke lykkes ennå. Jeg strever med å forstå de maskene som på en måte lager mønsteret i hele arbeidet. På disse gryteklutene er det de som kommer på tredje fargen. Men jeg sier som hobbygåsa; jeg gir ikke opp, jeg skal få det til.

  Håper formen din blir raskt bedre, det er ikke noe greit med slike nedturer.

  Rosene dine er jo kjempefine, røde og grønne akkurat som armbåndet:)

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte grytekluter, trur det må vera dei finaste gryteklutane eg har sett!! Ha ei fin veke:)

  SvarSlett
 6. Åååååååh så HÆRLIGE grytekluter!! Skulle ønske jeg fant bloggen din tidligere, så hadde kanskje jeg vært den heldige og blitt trukket ut! Lappene dine er utrolig vakre, farger og mønster. Har litt dilla på grytekluter for tiden så dette falt i smak for meg.
  Hvem vet... kanskje vi kan få til en grytelapp-aksjon her i Norge, eller i Norden?
  Klem

  SvarSlett
 7. Gryteklutene dine er små kunstverk de, Anne. De er absolutt helt unike. Og fargene du bruker er fantastiske de med. Si fra når du begynner å ta bestillinger.
  Så superflotte armbånd du har!! Jeg så nok at du hadde vært hos Felisi før meg. Vi var kjappe der. De er sånne "godt humør" armbånd og jeg bruker mine hver dag jeg også. Nå med sko i samme farge. ;)
  Jeg har aldri kunnet forskjellen på venstre og høyre. Jeg må vifte med skrivehånden for å vite hvor høyre er. Jeg eier ikke stedsans heller. Og nåde den som ikke syns det er sjarmerende.

  Så leit å høre at formen ikke er helt god. Det er slitsomt å gå sånn. Jeg håper du føler deg bedre snart og at verden blir litt lysere.

  Innlegget nedenfor her var utrolig bra. Måtte bare si det. Jeg hadde en dinosaurus-fan jeg også. Jeg fant til og med noen dinosaurus bøker på loftet her da jeg ryddet. Men han var helt hekta på kjemi også og det er noe jeg rett og slett ikke er i stand til å forstå. Han stod ved siden av meg på badet og la ut om hvorfor såpe skummet. Men jeg får klemmer enda jeg, selv om de ble gitt i det sjulte noen år. :)

  Håper du får en bedre uke. Klem.

  SvarSlett
 8. Heisann. Det er ikke bare du som går på sakte fart om dagen....:( Men heldigvis er det da blomster, armbång og håndarbeid å glede seg over.

  SvarSlett
 9. Du kan ikke ane hvor mange ganger jeg har sett på gryteklutene dine! De er superfine! Jeg har også lagt ned et ikke helt ubetydelig antall timer på å studere nærbilder, talt masker og prøvd forskjellige varianter i et forsøk på å kopiere dem ;o) I dag...endelig...tror jeg jeg har fått det til :o) Nå må jeg bare hekle litt for å se om resultatet tål dagen lys.

  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 10. Jag håller med dig; det enklaste är ofta det allra vackraste.
  Finfina armband på vacker bild.
  Söta grytlappar också.

  SvarSlett
 11. Hej!
  Du har vunnit garn hos mig!
  Maila din adress så kommer det på posten.
  hej fr. Koftan

  SvarSlett
 12. Kule grytekluter! Og armbåndene passer jo perfekt til rosebusken, så du må nok bare stå der på stas hele dagen ;)
  God bedring!

  SvarSlett
 13. Jeg koser meg med bildene av alle de fine gryteklutene, i påvente av at heklegudene skal velsigne meg med en hjerne som forstår hekleoppskrifter ;-)

  Nå er forøvrig det nye, tynne garnet på plass i Malsen og Mor-butikken!

  SvarSlett
 14. Grytlapparna är så fina jag hoppas verkligen att du någon gång får tid att skriva ner en liten beskrivning

  SvarSlett
 15. Tusen takk..... no er gryteklutane komt på plass. Og etter ein større "undersøkelse" har vi knekt koden, trur vi... Men vi sladrer ikkje....
  Sommarhelsing frå 3 generasjoner strikke/hekledamer.

  SvarSlett
 16. FINE grytekluter!
  Herlige farger,
  både på gryteklutene og armbåndene.
  JA TAKK til mer farger i hverdagen! ;)))))

  SvarSlett
 17. Hi There,Question about the crochet Kettle-Pot Holder . The stitches that have a sharp kinda point , what stitch is that ? thank you, Judy

  SvarSlett