mandag 18. mai 2015

Nytt i bokhylla...


Måtte bare bestille meg Annemor Sundbøs siste bok - den er et must i bokhylla for enhver ull-, garn- og strikkenerd. Og så fin! Bestilte den direkte fra forfatteren selv via Facebook - signert. Det er en svær, tykk bok med masse lesestoff og masse bilder. Gleder meg til å ta fatt på den!

Må snart kjøpe meg nye bokhylle... Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Den så spennende ut, ja!

  SvarSlett
 2. Annemor Sundbø holdt foredrag om boka i husflidslaget her for etpar måneder siden, og det var veldig interessant å høre på henne, hun er jo så engasjert! Vi har mista mye kunnskap på veien fra hjemmespinninga til det garent vi får idag...

  SvarSlett
 3. Det så ut som en tykk og spennende bok. Jeg har vel tre bøker fra henne nå. Og for etpar år siden holdt hun et foredrag i butikken om kunst i strikkekunsten.
  Flotte pulser du viser lenger ned her. Likte alle sammen, jeg. Men håper å kunne slippe å bruke dem på en stund fremover. Etter sol og varme var det kjipt å komme hjem til litt kaldere vær. Men i dag er det sol, og det var godt. Så blir det ikke så brå overgang.
  Skal du også på tur? Til Spania igjen kanskje? Jeg har jo vært der noen ganger nå.....siden min far er derfra, og vi reiste på familiebesøk sånn annethvert år. Men han kommer nordfra og ikke sydfra......men det er jo deilig vær der de er nå, nesten hele året. Må si jeg lengter tilbake allerede .
  Lykke til med håndverkerne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg skal snart på tur. Ikke til Spania denne gang, men til Firenze, der Sønnen studerer. Gleder meg!

   Slett