mandag 15. november 2010

Mange...

I helgen passerte Ravelry 1 million medlemmer. Det er mange! Jeg regner med at de fleste som leser med her, er på Ravelry. Det er godt å vite at man ikke er alene med strikkegalskapen sin  :-)

Et annet tall som også er utrolig, er at lua som Dattera hadde på seg i forrige innlegg - den såkalte KK-lua, nettopp passerte 800 hjerter på Ravelry. Det er milelangt unna noen andre av prosjektene mine der. Jeg strikker jo stort sett det samme som alle andre - helt vanlige, enkle ting, og får et hjerte her og et hjerte der, og noen ganger kanskje til og med ti, men 800 er helt utenfor min fatteevne. Jeg fant oppskriften i KKs julenummer i fjor. De oppga ikke kilden, men jeg har sett den flere steder før. Ingen ting spesielt med den. Så Ravelry er full av overraskelser. Nå skal jeg strikke en lue til, i grått. Det er forresten en ypperlig julegaveidé!

Nå har jeg nettopp sett "Nasjonalgalleriet" på NRK2, med et innslag om Arne og Carlos og deres julekulebok, som er høstens bestselger. Fikk du det ikke med deg, kan du f eks se det her.

12 kommentarer:

 1. 800? Du verden! du har en pen datter, kanskje det hjelper?

  SvarSlett
 2. 800! Det er jammen imponerende. Det er ikke alltid lett å si hva som slår an på Ravelry og noen ganger kan man bli bra overrasket. Jeg tror det hjelper på at du tar så flotte bilder med en slik søt modell :)

  SvarSlett
 3. Hei, så spennende at du informerer om Ravelry. Jeg har laget et passord, men har aldri kommet helt i gang med å bruke det stedet. Har syns jeg har hatt nok å ta meg til på nett. Men dette inspirerte meg til å gi Ravelry et nytt forsøk.

  Ønsker deg en fin kveld og en god uke videre. masse hilsen Turid

  SvarSlett
 4. Åttehundre? Jøss og bevare. Som andre siesr så hjelper det jo å ha en vakker modell, men kanskje KK-lua du blir neste års julekuler? Om du skjønner jhva jeg mener. ;)

  Så gøyale typer da. Jeg tenkte at jeg ikke skulle strikke noen sånne fordi det hørtes så teit ut, men nå har jeg ombestemt meg tror jeg. Det høres morsomt ut.

  Ha en super uke.

  SvarSlett
 5. 800! Gratulerer! Det er vanskelig å spå om hva som blir pop... sliter veldig med å forstå hva som er så aparte med A & C men nå er jeg heller ikke så veldig smart.

  SvarSlett
 6. Det fortjener jo en gratulasjon.
  Gratulerer!
  Pen lue + pent bilde + pen lue = uslåelig kombinasjon?

  SvarSlett
 7. Gratulerer, det er jo imponerende:)

  SvarSlett
 8. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten Ravelry jeg. Det har jo forandret det meste når det gjelder oppskrifter, inspirasjon og tilgjengelighet!

  800 hjerter er jo helt utrolig bra! Det er ikke lett å forutsi hva som slår an og ikke, men som de andre sier så hjelper det med fine bilder og fin modell! :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med alle hjertene! Ja den lua var fin:))

  SvarSlett
 10. Jeg fikk utrolig lyst til å strikke den lua bare fordi den hadde over 800 hjerter, jeg! Snakk om å bli inspirert. Men jeg blir nok dessverre ikke like pen som modellen din da.
  (Dessuten trenger jeg virkelig en bruke-lue ...)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med 800 hjerter!

  Jeg har gått å sett på den lua (hos deg) helt siden i fjor. Den er den som er strikket med Cocoon, ikke sant? Har enda ikke funnet rette fargen på garnet. Men før eller siden blir det lue.

  SvarSlett